ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

 

Ο Αρβανιτόπουλος εάν έχει τσίπα θα όφειλε ήδη να παραιτηθεί. Ούτε στη χούντα του Παπαδόπουλου δεν θα γινόταν αυτό. Μόνον στη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ θα γινόταν αυτό που επέτρεψε ο βουλευτής Πειραιά και υπουργός παιδείας. Και αποτελεί πλέον σκάνδαλο ότι ο Σαμαράς δεν έχει διώξει κακήν κακώς από την κυβέρνηση τον Αρβανιτόπουλο.

Φοβερά πράγματα, ρε. Μαζέψανε στο Καραϊσκάκη, προχθές Τετάρτη, τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων του Πειραιά, για να τους γνωρίσουν παραμύθι φούρναρης τα ολυμπιακά αθλήματα κι εκείνο που πραγματικά έπαιξε ήταν η διάδοση του αθλήματος της παραπολιτικής. Δεν έχει ξαναγίνει. Από τότε που ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς έκανε προπαγάνδα και έστηνε οργανώσεις της νεολαίας της 4ης Αυγούστου.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας και από οργάνωση ήταν ένα σκέτο μπάχαλο, όπως καταγγέλουν οι σύλλογοι τόσο των γονέων των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών. Το χειρώτερο; «Καλέσανε τα παιδιά μας να γίνουν κομπάρσοι στον προεκλογικό θίασο Μώραλη – Αρβανιτόπουλου».

Μοίρασαν στα παιδιά καπελάκια με τη φίρμα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μώραλη. Και ακόμα μίλησε στους μαθητές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Δεν φταίει κανένας Μώραλης και Μαρινάκης. Η ντροπή όλη ανήκει στον Αρβανιτόπουλο, στο κόμμα του, στην κυβέρνηση. Αλήθεια, ο Αρβανιτόπουλος φόρεσε καπελάκι του Μαρινάκη και του Μώραλη;

Διαβάστε ακόμα:

Η κωλοτούμπα του Μαρινάκη