ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΠΕΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Μπέος, ο Ψινάκης, ο Γκλέτσος, ο Μώραλης, όλοι όσοι δεν είχαν καμμία, μα καμμία σχέση με την πολιτική, με το καλημέρα σαν υποψήφιοι τι έδειξαν; Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πάει σε σχολή κομματική, να οργανωθεί σε φοιτητική νεολαία, σε συνδικαλιστική οργάνωση, να λαμογιάρει μ’ έναν μεγαλάσχημο υπουργό, για να συμπεριφέρεται, για να μιλάει σαν πολιτικός. Σιγά τα δύσκολα.

Ακούς τον Αχιλλέα Μπέο και νομίζεις ότι είναι ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Κώστας Καραμανλής. Ο Αλέξης Τσίπρας. Όλοι αυτοί μαζύ. Βάζει την κασέτα και καθάρισε. Πιάσε δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αχιλλέα Μπέου: «Θα γίνω δήμαρχος για όλο τον Βόλο. Ο κόσμος έχει τη βούληση να επιλέξει και να διώξει το παληό, το φθαρμένο, τα γεμάτο αγκυλώσεις και κομματικές εξαρτήσεις. Το αποτέλεσμα στον Βόλο δεν θα το κρίνουν τα μέσα διαπλοκής, ούτε οι κομματικοί και πολιτικοί προϊστάμενοι της πόλης που την οδήγησαν στην εξαθλίωση».

Πήρες πρέφα; Σα γεννημένος πασόκος μιλάει ο Μπέος. Η, σα βέρος πασόκος που πήρε μεταγραφή στον Σύριζα. Έβαλε την κασέτα και κάνει τη δουλειά του Σιγά τα δύσκολα. Κάνουν κάτι περισσότερο οι πολιτικοί της πολιτικής για να εκλεγούν; Κασέτα αυτοί, κασέτα και οι Μπέοι, Ψινάκηδες, Γκλέτσοι και σια.

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι γ@@@ει ο Πειραιάς