Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Ντόρας Μπακογιάννη. Ο τροχός γυρίζει. Βέβαια. Αν δεν ήταν τροχός δεν θα γύριζε.

Για σκέψου. Να τα κρυφολένε Ντόρα και Αντώνης. Και, τελικά, η συνάντηση να γίνεται γνωστή διότι κάποιος του πρωθυπουργού τη βρώμισε... κατά λάθος. Καθόλου σωστή εξήγηση.

Είναι ακόμα στο παιχνίδι η Ντόρα. Βέβαια, για αρχηγός κόμματος την έχει χάσει την παρτίδα. Οριστικά. Τα λάθη πληρώνονται. Έχουν κόστος. Από δική της γκέλα έχασε την αρχηγία της ΝΔ, που την κέρδισε ο Σαμαράς. Τι είχε γίνει;

Ο Κώστας Καραμανλής είναι πρωθυπουργός και έχει αποφασίσει να την κάνει. Ποιος θα πάρει τη θέση του; Φαβορί η Ντόρα με αντίπαλο τον Αβραμόπουλο. Ποιος άλλος να τολμήσει;

Ο Καραμανλής αποφασίζει να δώσει το “χρίσμα” στα κρυφά, στα συνωμοτικά, στον Σαμαρά. Και περνάει τη σχετική γραμμή στη στοά του κόμματος. Κάτι υποψιάζεται η Ντόρα, που είχε ήδη χαμηλώσει τους εσωκομματικούς αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στον Καραμανλάκο.

-Μην ανησυχείς, Ντόρα. Δεν μπερδεύομαι στο παρασκήνιο εν όψει της εκλογής. Σε διαβεβαιώ ότι θα παραμείνω αυστηρά ουδέτερος. Ούτε υπέρ του Αντώνη, ούτε εναντίον σου.

Την κοίμισε ο Καραμανλής. Αυτή ήταν η τεράστια γκέλα της Ντόρας. Κι σαν πρωτάρα, σα χθεσινή πιάστηκε στον ύπνο. Όλο το σύστημα είχε δουλέψει υπέρ του Σαμαρά κι όταν το κατάλαβε η Ντόρα, το πουλάκι είχε πετάξει.

Χάνει την προεδρία η Ντόρα από τον Σαμαρά, φεύγει από τη ΝΔ, κάνει δικό της κόμμα, επιστρέφει στη ΝΔ και τώρα “παίζει” με τον πρωθυπουργό για να διατηρήσει τα οικόπεδά της στο κόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Γιάννα αντεπιτίθεται...