ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Είναι η απόλυτη πρόκληση αυτή που παίζει με το θέμα, ποιο θέμα, ρε, της εκλογής του νέου προέδρου της Δημοκρατίας. Ντροπή τους. Ολωνών. Και των μεν, και των δε, αν υπάρχουν οι έτσι και οι γιουβέτσι. Τα δίνουν όλα για τον νέο Παπούλια. Για τον επόμενο κύριο γλάστρα, δηλαδή.

Ναι, αλλά αν δεν εκλεγεί ο μετά τον Παπούλια μέσα από τη Βουλή θα γίνουν εκλογές. Άρα, οι αντικυβνερνητικοί έχουν λόγο σα αμειβόμενοι πολιτικοί από το δημόσιο ταμείο, σαν επαγγελματίες κομματάρχες, να παλεύουν για το καλό του λαού, που θα προέλθει με μια άλλη κυβέρνηση.

Όπως έχει ξανασυμβεί, δηλαδή. Είναι γνωστό και στις γόπες της παραλίας ότι κάθε φορά που αλλάζει κυβέρνηση η Ελλάδα κάνει ένα βήμα, τι βήμα, άλμα κανονικό κάνει, στην πρόοδο και την ανάπτυξη.
Φοβερά πράγματα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξοδεύουν το χρόνο τους και την ενέργεια του στο θέμα του νέου προέδρου. Να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από την βουλή, να μην εκλεγεί. Και ρωτάω εγώ ο μαλάκας.

Έστω, ότι οι συριζαίοι τα καταφέρουν. Να πάμε για πρόωρες εκλογές. Είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν; Μήπως αφού πάρουν τα πόστα μάς πουν το αναμενόμενο. Προς το παρόν ενημερωνόμαστε, φρέσκοι είμαστε, δώστε μας ένα αβάτζο μέχρι να δούμε τι χαμπάρια παραλάβαμε.

Όχι κύριοι. Πριν αναλάβεις έχεις υποχρέωση να είσαι πανέτοιμος κι όχι μετά να αρχίσεις να ψάχνεσαι.

Διαβάστε ακόμα:

Καθίκι διαπρεπές ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός