ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πηγή: Intime
 

Μας έχουν πάρει χαμπάρι. Τώρα; Εδώ και ένα τέταρτο. Δεν έχω άλλη εξήγηση. Σε σοβαρή ιταλική εφημερίδα την Repubblica, ένας έγκυρος δημοσιογράφος έγραψε ότι παίζει και το όνομα Ευάγγελος Μαρινάκης για πρόεδρος της Δημοκρατίας. Φοβερά πράγματα.

Ο δημοσιογράφος, βαράτε με κι ας τσιρίζω έγκυρος, με το όνομα Φεντερίκο Φουμπίνι, όχι Μουφίνι, υπέγραψε την εν λόγω μούφα. Ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς στην αναζήτησή του να βρει ένα όνομα που θα μαζέψει 180 βουλευτές και να μην πάει η Ελλάδα για εκλογές, σκέφθηκε τον Μαρινάκη. Τον γνωστό, τον εφοπλιστή, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Την πρωταπριλιά να γραφότανε αυτό το χοντροκομένο παραμύθι πάλι δεν θα μάσαγε κανένας. Κι όμως γράφτηκε. Γι' αυτό σου λέω ότι μας έχουν πάρει στο ψιλό. Να πασάρουν μία τόσο απίθανη “πληροφορία”, ένα τόσο απίθανο σενάριο.

Κατ' αρχήν ο Μαρινάκης δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της δημοκρατίας, άλλωστε δεν του ταιριάζει ένα πόστο νεκρής φύσεως. Ο χοντρός θέλει δράση. Για πρωθυπουργός το συζητάει.

Ύστερα είναι και το άλλο. Πρόεδρος Δημοκρατίας επιλέγεται πρόσωπο αποδεκτό απ' όλους, σχεδόν απ' όλους. Ο Μαρινάκης είναι Ολυμπιακός και δεν τον γουστάρουν παναθηναϊκοί, αεκτζήδες, παοκτσήδες. Γι' αυτό, σου λέω, ότι ο Μαρινάκης δεν κάνει για Παπούλιας, αλλά για Τσίπρας. Για σκέψου. Να θέλει να φάει τη μπουκιά από το στόμα του Αλέξη.

Διαβάστε ακόμα:

Το δικό τους παιχνίδι