ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕΡΙΦΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΜΠΕΟΣ

 

Στην Αμερική δεν είναι ασυνήθιστο ένας άνθρωπος του υπόκοσμου να γίνεται δήμαρχος. Πετυχημένος δήμαρχος! Αγαπητός στον κόσμο αλλά να κόβει το βήχα στους κακοποιούς της περιοχής. Παληά ιστορία, που την είδαμε αρκετές φορές στα καουμπόυκα έργα. Ο παράνομος, ο πρώην παράνομος περνάει απέναντι, στην άλλη πλευρά, την πλευρά του νόμου. Ο συμμορίτης που γίνεται σερίφης. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Μπέο; Καμμία σχέση.

Λέμε για το νέο δήμαρχο Βόλου, που από τη φυλακή για τα στημένα ματς, προφυλακισμένος, όχι καταδικασμένος, έγινε ο πρώτος πολίτης της γενέτειράς του, του Βόλου. Πασίγνωστος από την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, σαν πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνος και Ολυμπιακός Βόλου, που είχε καταγραφεί σαν “άνθρωπος της νύχτας”.

Δικαιολογημένα ή, όχι στην Ελλάδα επικρατεί αυτή η αντίληψη. Ότι είναι ύποπτος σε βρωμοδουλειές, ότι είναι πονηρός, ο κάθε επιχειρηματίας που έχει σχέση με τη νύχτα. Δεν μπορούσε να αποφύγει τη ρετσινιά και ο Μπέος που από τότε που βρισκόταν στις ΗΠΑ άρχισε να ασχολείται με τραγουδιστές, κι αυτοί εργάτες της νύχτας είναι.

Σήμερα ο Μπέος απειλεί τους πάντες ότι θα αποδεχθεί στην πράξη ο σούπερ πετυχημένος δήμαρχος. Επειδή δεν είναι πολιτικός κομματικής κοπής. Επειδή είναι παιδί του λαού, βιοπαλαιστής. Και επειδή σαν “άνθρωπος της νύχτας” και πρώην πρόεδρος ομάδας ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας τόσο με τα μήντια όσο και με τον κόσμο.

Θα τα καταφέρει ο Αχιλλέας Μπέος; Αν ναι, τότε θα μπει στο μάτι των παραδοσιακών πολιτικών και πολιτικάντηδων με τη φάρα των οποίων δεν γουστάρει, στα φανερά, να έχει παρτίδες.

Διαβάστε ακόμα:

Αναγκαία τα στελεχιακά λαμόγια