Ο «ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ» ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 

Ένας ακόμα απατεώνας από τις σάρκες του ΠΑΣΟΚ. Ο Νο1 συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός οικονομικών με τη σοβαρή φάτσα, της βαρειάς κουλτούρας. Πουτάνα Ελλάδα.

Αυτός, ο Παπακωνσταντίνου, ο άφθαρτος είχε σηκώσει όλο το βάρος στον λογκ-πλαίη προεκλογικό αγώνα που έκανε για δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ εναντίον της κυβέρνησης του αποτυχημένου Κωστάκη Καραμανλή. Όλους τους άλλους τους μπαρουτοκαπνισμένους του λεγόμενου ιστορικού ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης τους είχε κάνει πέρα και έπαιζε μ' αυτόν τον σοφιστικέ Παπακωνσταντίνου, της Λίστας Λαγκάρντ.

Να ξέρουμε τι λέμε. Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τον ελληνικό λαό. Μη χάσουμε τη μπάλλα επειδή σήμερα έχει εξαφανιστεί. Κανένα πρόβλημα! Ο λαός ανέβασε το ΠΑΣΟΚ, ο λαός το κατέβασε. Μιλάμε πολιτικά. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας.

Άσε τις μαλακίες που λένε, ότι ο Σύριζας αλλάζει, ότι κάνει κωλοτούμπες. Φαιδρότητες. Ο λαός ανέβασε στη θέση του ΠΑΣΟΚ τον Σύριζα, που σημαίνει ότι κι αυτό το κόμμα θα κάνει ό, τι γουστάρει ο λαός. Όχι ό, τι λένε οι...αρχές του Σύριζα.

Μιλάμε για τον Παπακωνσταντίνου. Για τον έναν ακόμα απατεώνα του κόμματος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όπως λένε. Τον θυμόσαστε τι ωραία τα σπηκάριζε μέχρι το 2009 που έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ; Αυτός, λοιπόν, ο έντιμος, ο καθαρός που φαίνεται περισσότερο αθώος με τα γυαλιά στη μάπα αποδείχθηκε απατεώνας, ένοχος με δικαστική απόφαση.

Όσο ήταν κυβέρνηση ήταν υπεράνω υποψίας. Όπως όλοι οι υπουργοί, και οι σημερινοί. Μην το ξεχάσω. Τρεις φορές ο Παπακωνσταντίνου που καταδικάστηκε για το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ, σα μνημονιακός υπουργός οικονομικών είχε πει «ξεκάθαρα»: «Δεν παίρνουμε άλλα μέτρα!». Και τα ξανάπαιρνε.

Διαβάστε ακόμα:

Καμμία αξια ό,τι λέει ο Γλέζος