ΤΟΥΣ GAY ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΩΗ

 

Έπαθαν την πλάκα τους με την πανηγυρική αλλά και ηγετική παρουσία της προέδρου της Βουλής στη δημόσια εκδήλωση των ομοφυλοφίλων. Το αποκαλούμενο Athens Pride, Η Υπερηφάνεια των Αθηνών, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Περισσότερο υπηρήφανη από τους gay, άνδρες και γυναίκες, και ολότελα χαλαρή, μια άλλη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι η γνωστή και συντηρητική, τυπική και αυστηρή, έγινε αντικείμενο λατρείας από τους παρευρισκόμενους.

Όπου αγώνας, πολιτικός και κοινωνικός, πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν μπορούσε να απουσιάσει, να αγνοήσει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Είναι η πρώτη φορά από τότε που στην Ελλάδα διοργανώνονται gay parade να συμμετάσχει πρόεδρος της Βουλής. Με κόκκινο παντελόνι και ένα ανάλαφρο ρούχο με σχέδια τραλαλά που τόνιζε τη σεξουαλικότητα του πλούσιου στήθους της η Κωνσταντοπούλου μιλούσε και φωτογραφιζόταν με τους gay που δεν κρύβονται.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι gay, ούτε bisexual, όμως σα συνεπές κομματικό στέλεχος κατέβηκε πάλι στο πεζοδρόμιο για ένα ζήτημα σύμφωνα με τις αρχές του σύριζα. Στην πραγματικότητα, όπως ερμήνευαν την πρωταγωνιστική εμφάνισή της στο Athens Pride η κυρία πρόεδρος της Βουλής έστειλε ένα «μήνυμα» σ' όσους βουλευτές και στελέχη του σύριζα παραμένουν κλόζετ κουήν. Κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης