ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

 

Εγώ αυτό λέω. Εσύ πες το δικό σου, το αντίθετο, το διαφορετικό. Εγώ αυτό λέω και δεν το λέω με μισόλογα. Με διφορούμενα. Με κρυφόλογα. Τέρμα και τελείωσε, η αλήθεια είναι αυτή και δεν την διαπραγματεύομαι. Τον Έλληνα τον έχουν για μαλάκα. Για πολύ μαλάκα.

Δεν μπορεί να λένε αυτά που λένε οι πολιτικοί, όλοι αυτοί σ' όλα τα κόμματα που παριστάνουν τους πολιτικούς, αν δεν ήταν σίγουροι πως απευθύνονται σε μαλάκες. Σε πολύ μαλάκες.

Ο Σαμαράς ήταν αντιπολίτευση στον Παπανδρέου και έδινε ρεσιτάλ αντιμνημονιακό. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή το ακροατήριο είναι μαλάκες. Πολύ μαλάκες. Σήμερα είμαι στην κόντρα της τρόικας, αύριο που θα γίνω κυβέρνηση θα συνεργάζομαι μαζύ της για το καλό της Ελλάδος. Κανένα πρόβλημα δεν έχω, αφού απευθύνομαι σε γκραν μαλάκες. Παραδοσιακούς μαλάκες.

Από το 2010 άρχισε ο Τσίπρας και όλος ο θίασος του σύριζα να κοπανάνε τις μνημονιακές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και είναι πανέτοιμοι, για το καλό της Ελλάδος βέβαια, να υπογράψουν νέο μνημόνιο οι συριζαίοι οι οποίοι παραμένουν σταθερά αντιμνημονιακοί. Γίνεται, ρε; Γίνεται να υπογράφεις μνημόνιο και να παριστάνεις τον αντιμνημονιακό όταν η πελατεία είναι μαλάκες. Όταν την πελατεία την θεωρείς αρχιμαλάκες. Από κούνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι δεν θέλουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη