ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ Η ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

Ξεκάθαρα πράγματα. Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής φόρα παρτίδα πήρε κιόλας στάση υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της κυβέρνησης. Ήταν και συνεχίζει να είναι αντιμνημονιακό κόμμα η Χρυσή Αυγή της εγκληματικής οργάνωσης για τον πολιτικό κόσμο και την Δικαιοσύνη, να μη ξεχνιόμαστε.

Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κόμμα αντιμνημονιακό, όπως και ο σύριζας, αυτοί πλέον δεν πιάνονται διότι είναι κυβέρνηση. Όπως αντιμνημονιακό κόμμα είναι και το ΚΚΕ, όμως αντίθετα από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής σε κάθε ευκαιρία τα χώνει στον σύριζα. Ότι παραμύθι φούρναρης είναι αντιμνημονιακός ο θίασος του σύριζα, όταν, κατά το ΚΚΕ, δουλεύει τον κοσμάκη και προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία κάνει τα κέφια των δανειστών.

Ο Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη συζήτηση στη Βουλή μίλησε για το δημοψήφισμα της Κυριακής σα να το ζήτησε ο ίδιος. Σα να ήταν επιθυμία του κόμματός του. Καμμία αιχμή σε βάρος του σύριζα. Σα να είναι στο ίδιο κομματικό μέτωπο. Στην ίδια γραμμή με την κυβέρνηση.

Ρωτάω. Πώς παίρνει ο άλλος τη στάση της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν έχουν καμμία σχέση Τσίπρας και Μιχαλολιάκος. Βαρουφάκης και Κασιδιάρης. Ρωτάω, όμως. Κάνει καλό, κάνει κακό στην κυβέρνηση όταν αντίθετα απ' όλα τα άλλα κόμματα μόνον η Χρυσή Αυγή λέει «ΝΑΙ» στο «ΟΧΙ» της κυβέρνησης, με το δημοψήφισμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι δεν θέλουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη