ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ

 

Φοβερά πράγματα. Ο Παύλος Χαϊκάλης ψαρωμένος υπουργός. Και ο χαβαλετζής ξαναβρήκε νόημα στη ζωή του, που κινείται αποκλειστικά στα όρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θέλω να δροσίσω την καυτή πατάτα που έχω στα χέρια μου, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και οι έτσι ξεσάλωσαν.

Παίκτης ο πασίγνωστος και ταλαντούχος ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, λέω εγώ. Έχει φάτσα χαζού, μπουφόνικου κωμικού, όμως σαν άτομο, προφανώς έχει αντίληψη της κατάστασης. Η γκελαριστή ατάκα του δεν ήταν για την πατάτα. Σε παρακαλώ. «Ξέρω ότι τώρα γελάει ο κόσμος. Ετσι συνέβαινε όταν δούλευα. Γέλαγε, αλλά στο τέλος έμενε κάτι. Πιστεύω ότι κι εδώ στο τέλος θα μείνει κάτι». Αυτό έχει την αξία του. Το πιάνεις;

Ο κύριος Χαϊκάλης έχασε πολύ από το όποιο πολιτικό κύρος διέθετε, με την υπόθεση δωροδοκίας που κατήγγειλε και τελικά αρχειοθετήθηκε. Ούτε ο ίδιος τιμωρήθηκε για αβάσιμη καταγγελία, ούτε αυτός που παραδέχθηκε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, αλλά όχι για λογαριασμό της ΝΔ. Βεβαίως, σε αυτή την ιστορία περισσότερο από όλους ξεβρακώθηκε το σύστημα. Ομως, δεν έχει πολύ πλάκα να το βάλεις με αυτό, όσο με τον κωμικό... πολιτικό.

Καμένο χαρτί είναι ο Χαϊκάλης. Αυτό λένε οι περισσότεροι. Εγώ, λέω ότι αναθυμιάσεις βγάζουν οι περισσότεροι πολιτικοί - υπουργοί. Ακόμα και οι πιο σεβαστοί. Για το πιθανότατο γεγονός ότι θα αποτύχει δεν θα φταίει -επίσης πιθανότατα- ο ίδιος. Τουλάχιστον αυτός, όπως είπε, έχει 35 χρόνια ένσημα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ραχήλ Μακρή παραλίγο να δώσει ραντεβού στα γουναράδικα!