Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Την έχουν πει στο ψιλό την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Σαν υπουργός είναι αλήθεια ότι έδωσε δικαιώματα μ' αυτά που έκανε και κυρίως με τις μπαρούφες που αμολούσε, στο θέμα των μεταναστών, που πλημμύρισαν τα νησιά. Τέτοιο νούμερο, σου λένε, είχαμε χρόνια να δούμε.

Η κυρία είναι σοβαρό άτομο. Κάθε άλλο της πλάκας. Άλλο τι εντύπωση δίνει. Δικηγόρος μαχόμενη, συνδικαλίστρια της αριστεράς, με σπουδές στη Σορβώνη και καθηγήτρια της τουρκικής γλώσσας! Παντρεμένη με τον 68χρονο, επίσης πρώην υπουργό του σύριζα Θοδωρή Δρίτσα.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκε η κυβέρνηση Σύριζα. Η Τασία αποκαλύπτει:

Ο Τσίπρας παραιτήθηκε για να διευκολύνει την είσοδο στη χώρα μας των λαθρομεταναστών!

Όχι, δεν το είπε έτσι η Τασία του Σύριζα, που είναι γνωστή η ευαισθησία του κόμματος στους πρόσφυγες από τις φτωχές χώρες και τις πολεμικές ζώνες. Η Τασία συγκεκριμένα είπε το εξής:

«Οι μεγάλες φουρνιές των μεταναστών πλακώσανε όταν εμείς παραιτηθήκαμε από την κυβέρνηση».

Πήρες χαμπάρι; Με κυβέρνηση Σύριζα οι μετανάστες είχαν πρόβλημα να μπουκάρουν στα νησιά. Γι' αυτό παραιτήθηκε ο Τσίπρας! Χωρίς ο φόβητρο της Τασίας να αποθρασυνθούν οι λαθρέμποροι.

Διαβάστε ακόμα:

Τι πραγματικά συνέβη με Κεφαλογιάννη και καμεραμάν