ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

 

Είναι κάτι περισσότερο από θράσος. Κάτι πολύ χειρώτερο. Ως πολιτικός, ως εργολάβος των δανειστών, να μην έχεις καμία σχέση με τον Γρηγόρη Λαμπράκη και να τον πιάνεις στο στόμα σου. Λέω για τον σύντροφο Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υπουργό Εργασίας των «έξω».

Δεν είναι υπουργός του Σύριζα ο Κατρούγκαλος. Ο άνθρωπος παίζει υπεράνω του κόμματος και της αυτοαποκαλούμενης ελληνικής κυβέρνησης. Άλλοι εκτός Ελλάδος, «έξω» από τη χώρα, μετά από νταραβέρι απ΄ευθείας μαζί του, του έχουν αναθέσει το συμβόλαιο. Επειδή κρίθηκε ο κατάλληλος να το διεκπεραιώσει. Επειδή έχει τα κότσια να τα βγάλει πέρα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα συμφέροντα των εντολέων του.

Πού κολλάει ο Λαμπράκης, ρε, γαμώτο. Σύμβολο της Αριστεράς, ζωντανό και δίχως σκιές είναι ο Λαμπράκης που δολοφονήθηκε από τους παρακρατικούς, πριν από 53 χρόνια, δύο μήνες αφού γεννήθηκε ο Κατρούγκαλος.

Ήταν ένας πολιτικός τυχοδιώκτης ο Λαμπράκης; Έβαζε φόρους στον κοσμάκη. Πετσόκοβε τη σύνταξη ανθρώπων μ' αυτό κι εκείνο το πλάνο. Έπαιρνε προμήθειες ως επαγγελματίας.Όχι, βέβαια.

Πρωταθλητής Ελλάδος και βαλκανιονίκης ήταν ο Γρηγόρης Λαμπράκης και ως ιατρός φρόντιζε φτωχούς χωρίς να παίρνει χρήματα. Η δε πολιτική του δράση αφορούσε τον αφοπλισμό και την παγκόσμια ειρήνη. Που την βρήκε την πολιτική συγγένεια και σχέση με τον Λαμπράκη ο συγκεκριμένος Κατρούγκαλος, ο οποίος στο όνομα της...αριστεράς πολιτικά συμπεριφέρεται σαν τους παρακρατικούς δολοφόνους του αλησμόνητου αγωνιστή της ειρήνης.

Διαβάστε ακόμα:

Με ξένες πλάτες κουνιέται η Αλβανία στην Ελλάδα