ΜΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!

 

Δεν υπάρχουν φωνές να ξεβρακώσουν τον Τσίπρα κι όλους τους... επανεκκινηστές του ανασχηματισμού. Άσε στην άκρη τους νεοδημοκράτες που κάνουν κριτική με πολυμεταχειρισμένες μπούρδες. Σου μιλάω για φωνές. Για υπογραφές βαρβάτες, δημοσιογράφων κι όχι. Να μας πουν τα πράγματα όπως είναι. Ότι κι αυτή η ιστορία του πολυσυζητημένου ανασχηματισμού της κυβέρνησης είναι ντροπή.

Ντροπή του πολιτικού συστήματος. Ντροπή της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς. Ντροπή των ψηφοφόρων.

Παίρνεις κάποιον από το σπίτι του, από την δουλειά του, και τον στέλνεις στο τάδε υπουργείο. Και μας λες κάνω... επανεκκίνηση. Τόση κοροϊδία. Τέτοια ντροπή.

Ο προηγούμενος υπουργός, που εσύ είχες επιλέξει, 21 μήνες κάτι είδε, κάτι υποτίθεται έχει ξεκινήσει να φτιάχνει. Και εσύ, ο αρχηγός της... επανεκκίνησης, για να... ξαναξεκινήσεις χρειάζεσαι εκείνον που μέχρι χθες δεν είχε ιδέα με το συγκεκριμένο άλφα υπουργείο. Πλάκα μας κάνεις;

Όχι, δεν κάνει πλάκα. Στήνει έναν ανασχηματισμό για να πουλήσει ένα ακόμα παραμύθι. Φτου και απ’ την αρχή. Επανεκκίνηση. Είχαμε πέσει σε λάκκο. Σε βούρκο.

Τελικά, κατά τον Τσίπρα, δεν είναι θέμα πολιτικής πως θα απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τις φοροεπιδρομές. Είναι θέμα προσώπων. Ίδια πολιτική με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά με κομάντος υπουργούς αριστερής κοπής και κυρίως επανεκκινηστές. Ντροπή.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωθυπουργός ήθελε να γίνει με το Ποτάμι