Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

 

Διαψεύδει τα σενάρια περί εκλογών το Μαξίμου. Ποιός άλλος; Υποτίθεται πώς την Ελλάδα την κυβερνάει το Μαξίμου. Όχι ο κόσμος που ψηφίζει στις εκλογές, όχι οι φορολογούμενοι. Ούτε το κόμμα Σύριζα και η ελληνική κυβέρνηση. ''Κυβερνάει'' το Μαξίμου, δηλαδή ο πρωθυπουργός και η «ομάδα» του. Όπως συμβαίνει πάντα. Με Καραμανλή ή Παπανδρέου. Με Σαμαρά ή Τσίπρα.

Και η διάψευση στολίζεται μ' ένα ακόμα παραμύθι. «Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων». Αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης είναι πρόθυμος να γίνει πρωθυπουργός. Εν'ω ο Τσίπρας δεν ήταν πρόθυμος να αναλάβει, ούτε και είναι πρόθυμος να παραμείνει στην «δοτή» από τους δανειστές θέση του πρωθυπουργού.

Ο λαός εξέλεξε τον Τσίπρα, όμως η παραμονή του στην «εξουσία» για να υπηρετεί το μνημόνιο εξαρτάται κατά 101% από τους δανειστές.

Ποιά Ελλάδα δεν...παραδίδει ο Τσίπρας; Την κατακτημένη Ελλάδα. Την καταχρεωμένη Ελλάδα. Την κατοχική Ελλάδα. Τη χώρα στην οποία δεν αποφασίζει ούτε το κόμμα που κερδίζει της εκλογές, ούτε η κυβέρνηση της, ούτε το Μαξίμου της. Αυτή την Ελλάδα... δεν παραδίδει ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Τσίπρας πέτυχε ως πρωθυπουργός