Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ

 

Παίζει το «θέμα Γεροβασίλη». Βάλτε να πάνε, πήγανε στην θεία Όλγα από Άρτα μεριά.Εσύ δεν ξέρεις, φίλε αναγνώστη, ούτε εγώ καταλαβαίνω το γιατί, να όμως που το εν λόγω story πουλάει. Αύριο θα ξεχαστεί, σα να μη συνέβη, ουδείς θα κάνει λόγο γι αυτή τη μαλακία, ότι όφειλε η 56χρονη γιατρός και μπίζνεσγούμαν να παραιτηθεί από βουλευτίνα, όπως απαιτούν οι κατήγοροι της.

Σήμερα το έργο '' Γεροβασίλη'' κόβει εισιτήρια. Δεν γίνεται να 'σαι πολιτικός, να κάνεις αξιόπιστη αντιπολίτευση και να αγνοείς το σκάνδαλο Γεροβασίλη. Ότι με τον αξονικό τομογράφο της η σέξυ γεροντογκόμενα Γεροβασίλη είχε οικονομικό νιτερέσο με το δημόσιο.

Δικαιολογημένος, λοιπόν, ο συνάδελφος της και σύντροφος Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του Σύριζα, όταν είπε τη δική του μαλακία. Οτι στην πολιτικη δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει και να το δείχνεις. Περίεργη δημόσια τοποθέτηση για την κυρία Γεροβασίλη. Δεν κατάλαβα! Δεν ξέρω αν είναι τίμια η μεγαλοκοπέλλα. Φαίνεται, όμως, από μακριά, μπάμ κάνει οτι είναι τίμια. Τιμιότατη.

Όπως και ο Τσίπρας φαίνεται τίμιος. Τιμιότατος. Σε καμία περίπτωση ότι είναι λαμόγιο. Ότι βουτάει μίζες. Ότι έχει πιάσει την καλή. Σε καμία περίπτωση. Τέτοια πράγματα δεν φαίνονται.

Τι εννοεί ο σύντροφος Στέλιος Κούλογλου όταν λέει, σχετικά με το σκάνδαλο Γεροβασίλη, οτι πρέπει και να φαίνεται τίμια. Δεν φαίνεται τίμια η ξαδέλφη Όλγα; Και πιστή σύζυγος φαίνεται. Και γιατρός ορκισμένη στον Ιπποκράτη φαίνεται. Φτάνουν αυτά που φαίνονται. Μην περιμένουν να τους δείξει και τα εσώρουχα της.

Διαβάστε ακόμα:

Χεσμένο το' χω το σκάνδαλο Γεροβασίλη