ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

 

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα γκάλοπ. Άρα, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι για πέταμα, αν μιλάμε σοβαρά. Δεν πετάς το γκάλοπ στα σκουπίδια. Τον Κούλη και τον Αλέξη ξεγράφεις αν λαμβάνεις υπ’ όψιν τη λαϊκή βούληση και σέβεσαι τα γκάλοπ.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας έπιασε 12% στη δημοσκόπηση και ο υποψήφιος πρωθυπουργός Μητσοτάκης 21%, όσο αφορά την καταλληλότητα τους να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Άρα; Απορρίπτεται πανηγυρικά ο Αλέξης μας με το 12%, διότι τον είδαμε, τον εκτιμήσαμε και τον βαθμολογήσαμε. Δεν πιάνει ούτε τη βάση με το 12%.

Ακατάλληλος και ο Κούλης μας, για δύο λόγους. Πρώτον, με το 21% χάνει μακράν σε σύγκριση με τον «άλλον» που έπιασε 46%. Δεύτερον, δεν μετράει το σκόρ 21% του Κούλη διότι δεν έχει δοκιμαστεί ως πρωθυπουργός.

Ποιός είναι ο «άλλος»; Ο Κανένας! Σύμφωνα με το γκάλοπ το 46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους υπάρχοντες πολιτικούς και αρχηγούς των κομμάτων αξιολογείται κατάλληλος πρωθυπουργός. Η ελληνική Δημοκρατία θα σεβαστεί την λαϊκή εκτίμηση; Αν ναι, τότε θα πρέπει να καταργηθεί, προσωρινά βέβαια, ο θεσμός του πρωθυπουργού.

Αυτό ψηφίζει ο κόσμος. ΚΑΝΕΝΑΣ πρωθυπουργός. Όπως πειραματιστήκαμε με Καραμανλή Κώστα, Παπανδρέου Γιώργο, Σαμαρά Αντώνη, Τσίπρα Αλέξη, να κάνουμε πρωθυπουργό και τον...ΚΑΝΕΝΑ. Κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό! Μόνον με υπουργούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!