Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ

 

Φοβερά πράγματα. Σκοτώνονται οι Έλληνες άνδρες του... ολυμπιακού κινήματος. Βέβαια. Υπάρχει... κίνημα ολυμπιακό. Του ολυμπισμού. Και όπως λέει ο υφυπουργός αθλητισμού η Ελλάδα είναι η μητέρα του ολυμπιακού πνεύματος, από τα χρόνια τα παλιά, τα αρχαία. Ο μπαμπάς ποιός είναι;

Όπως η Παναγία χωρίς να την πλησιάσει άντρας γέννησε τον Ιησού, έτσι και η μαμά Ελλάς χωρίς πατέρα γέννησε το ιδεώδες, τον ολυμπισμό. Και σήμερα με την εμπλοκή του σύριζα στο παρασκήνιο τα... παιδιά του ολυμπιακού πνεύματος τσακώνονται για τις καρέκλες της ΕΟΕ.

Ποιά είναι τα φοβερά πράγματα, που λέγαμε; Έβγαλε την πιπίλα του από το στόμα αυτός ο εντελώς ανύπαρκτος υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στο όνομα, και... μίλησε. Φοβερά πράγματα.

''Ντροπή για την Ελλάδα να σφάζονται οι κύριοι της ΕΟΕ... Παρακολουθούμε τι συμβαίνει και θα πάρουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες...''. Η ντροπή της Ελλάδος είναι ο συριζαίος υφυπουργός. Η ντροπή της κοινωνίας μας είναι κάποια μήντια που λένε μπράβο στον μορφονιό για τη... σκληρή του γλώσσα.

Η απόλυτη κατάντια. Να γίνεται της δεδηλωμένης σ' ένα χώρο και κατόπιν εορτής ο κυβερνητικός να... απειλεί πως θα τους κάνει ντα. Με το στόμα, πάλι. Και τον συγχαίρουν τον άχρηστο υφυπουργό γι αυτά που σαλιαρίζει, όχι που πράττει. Ίσως γιατί γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να παρέμβει επί της ουσίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ 2 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ