ΒΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Από τότε που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια και η ζωή έγινε όλο και πιο ζόρικη, έχουν γίνει 45 μετρημένες μια προς μία 24ώρες απεργίες, σχεδόν καθολικές. Με τη συμμετοχή όλως των φορέων, των εργατικών συνδικάτων. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Δεν σταμάτησαν τα «μέτρα», οι μειώσεις μισθών, επιδομάτων, συντάξεων, οι φόροι πάνω στους φόρους. Από το κακό στο χειρότερο.

Στέκομαι σ’ ένα σύνθημα της χθεσινής πορείας. «Μόνιμη και σταθερή δουλειά». Τι είναι αυτό; Δεν τολμάω να το χαρακτηρίσω ως αφέλεια, μοιρολατρία. Σύμφωνοι, ο κόσμος είναι στην απελπισία, όμως όχι και να περιμένουν από τον… σύριζα(!!!) να τους δώσει δουλειά. Εκτός και αν εννοούν κανένα διορισμό.

Τρελό είναι να ελπίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα βάλει μπουρλότο στην αγορά και θα ανοίξουν δουλειές, να βγάλει μεροκάματο ο κοσμάκης. Σα να περιμένει κανείς να ερωτευθεί γυναίκα ένας άνδρας ομοφυλόφιλος.

Ο Σύριζα είναι με τον λαό. Και με τις μαχητικές απεργίες. Με τους κοινωνικούς αγώνες. Αυτά είναι τα όσια και ιερά του Έλληνα αριστερού. Μην του βάζεις τα δύσκολα, αυτά που έχουν σχέση με επενδύσεις, με ανάπτυξη, ό,τι του προκαλεί αλλεργία.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ