ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΝ NOVARTIS ΤΟΥ 1821

 

Ο Κολοκοτρώνης είναι ο πρώτος του αγώνα. Τελειώσαμε. Αυτός, ο Θόδωρος ήταν ο αρχηγός. Πολεμιστής. Πολέμαρχος. Μυαλό. Άνθρωπος της μάχης. Έλληνας. Δηλαδή;

Έλληνας σημαίνει μικρό μέγεθος. Αδύναμος απέναντι στον ισχυρό εχθρό. Έλληνας ίσον ο τίποτας, ο μείον τίποτας σε σύγκριση με τον κατακτητή. Ποιος Έλληνας; Είναι υπόδουλος 400 χρόνια, δεν έχει στρατό, δεν έχει όπλα και το 90% των αρματωμένων έχουν ξεκάθαρες κολεγιές με τον εχθρό. Δεν είναι ακριβώς προσκυνημμένοι, όμως έχουν κάνει τις συμφωνίες τους. Τα λέμε όλα.

Είναι γνωστό ότι ο Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι η μεγάλη αδυναμία του αποδυτηριάκια. Άλλη τεράστια μορφή. Έλληνας κι αυτός. Τι εννοείς. Οι περισσότεροι οπλαρχηγοί ήταν αλβανικής καταγωγής. Το αίμα του Γιώργου, μπαστάρδικο από μάνα ψευτοκαλογριά αλλά καμία σχέση με Αλβανία μεριά, όχι πως έχει σημασία. Να ξέρουμε τι λέμε.

Μέγιστο στρατιωτικό μυαλό ο Καραϊσκάκης, ο Ρουμελιώτης, όμως η πρωτοκαθεδρία του αγώνα ανήκει στην καρδιά και την ευφυΐα του γέρου του Μωρηά, του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, που γεννήθηκε σα σήμερα, 3 Απριλίου, το 1770.(Στην εικόνα, οι δυο τους)

Οι Έλληνες είναι οι πρώτοι. Δεν υπάρχει δεύτερη πιο γαμημένη ράτσα. Πριν ακόμα φύγουν οι Τούρκοι κάθισαν σε δίκη, ποιον; Τον πρώτον. Τον αρχιήρωα Κολοκοτρώνη.

Ποιοι διέπραξαν αυτή την εφιαλτική εθνική αλητεία; Οι μιζαδόροι της εποχής. Αυτοί που τα έπαιρναν από την Siemens και την Novartis. Ούξου, βρωμοκοπρόσκυλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΕ