ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο... ΜΕΖΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 

Επτά πρωταθλήματα στα επτά πήρε ο Μαρινάκης. Τρία στα τρία έχει πάρει ο Τσίπρας. Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον; Μεγάλη σχέση.

Τι σχέση έχει ο κομματικός αρχηγός Τσίπρας με τον ποδοσφαιρικό πρόεδρο Μαρινάκη; Πολύ μεγάλη σχέση. Έχουμε και λέμε, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Πρώτη μούρη στο ποδόσφαιρο κι όχι μόνον αναδείχθηκε ο Μαρινάκης, ακριβώς γιατί στα επτά πρώτα χρόνια του στον Ολυμπιακό πήρε επτά πρωταθλήματα. Και δεν έμεινε στα αυγά του. Πήρε και τον Δήμο Πειραιά. Έγινε και εκδότης, ιδιοκτήτης του Νο1 μηντιακού ομίλου, του ΔΟΛ.

Από την άλλη, ο Μαρινάκης δεν σηκώνει κριτική. Απ’ αυτή την… αδυναμία του θα το βρει. Ναι, είναι αδυναμία να μην αδιαφορεί κάποιος ακόμα και στην άδικη κριτική. Ο παίκτης, ο χοντροπαίκτης στη δημόσια ζωή, όπως εξελίχθηκε σε τέτοιον ο Μαρινάκης, κάνει τον μαλάκα ακόμα κι αν τον δυσφημούν. Του χρεώνουν ψέματα. Κακοήθειες.

Ο Μαρινάκης, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πήρε άγρια μεσάνυχτα, από ανώνυμο νούμερο, στο τηλέφωνο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Όχι, βέβαια, για να του πει καληνύχτα. Η γκέλα Μαρινάκη.

Κι έρχεται η κυβέρνηση και λέει ''Μαρινάκη, όχι σ’ εμάς! Μαρινάκη, δεν σε παίρνει, εσένα που κατηγορήσαι για εμπορία ναρκωτικών''.

Η καλύτερη του Τσίπρα, το λουκούμι Μαρινάκης. Το Νο1 ατού του συριζαίου εν όψει των εκλογών. Σε κάθε ανακοίνωση, σε κάθε ατάκα συριζαίικη ταυτίζουν τον Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη, επειδή ο εφοπλιστής είναι κουμπάρος της Ντόρας.

Ολοφάνερο. Ο Τσίπρας πήρε δύο εκλογές, πήρε και το δημοψήφισμα και ποντάρει όλα του τα λεφτά στον… Μαρινάκη. Γιατί; Επειδή ο εφοπλιστής δεν κάθεται καλά και μπήκε ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ