ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ... «ΝΟΝΟΥΣ»

 

Στο ποδόσφαιρο άλλαξε τίποτα μετά από 4 χρόνια σύριζα; Ναι, κάτι άλλαξε. Δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν πριν έρθει η παπάρια μάντολες πρώτη φορά αριστερά. Είναι χειρότερα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Δέκα η ώρα πρωί, Παλαιά Φάληρο, μια νέα δολοφονία νονού της νύχτας. Οι κάτοικοι της γειτονιάς λες και ήταν θεατές σε ταινία γκανγκστερική. Τέσσερις εκτελεστές από τρεις πλευρές άνοιξαν πυρ με στόχο το θύμα τους, τελικά, το οποίο πριν τελειώσει αντάλλαξε πυροβολισμούς. Μόνο σφαίρες από το τσέχικο 9 μ.μ. πιστόλι του διότι έπαθε εμπλοκή.

Φοβερά πράγματα. Τι έκανε η μαϊμού πρώτη φορά αριστερά στον κόσμο της νύχτας. Οι καπεταναίοι της «προστασίας» συνεχίζουν κανονικά τον πόλεμο μεταξύ τους ποιος θα πάρει το επάνω χέρι στη νύχτα. Μετά τον Βασίλη Στεφανάκο, μορφή στον χώρο του, φαγώθηκε προχθές και ο γνωστός και μη εξαιρετέου Μανώλης Καραγιάννης.

Φοβερά πράγματα. Μετρημένοι 97 κάλυκες βρέθηκαν από το καλάσνικωφ και το 45αρι των τριών εκτελεστών. Εντάξει, η πρώτη φορά αριστερά δεν τα κατάφερε να χτυπήσει το χουλιγκαναριό των γηπέδων, ούτε το μαφιοζιλίκι της νύχτας, αλλά τα πήγε περίφημα στην κατάργηση των μνημονίων.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ