ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

 

Την είπαν επανάσταση την 21η Απριλίου. Και για κάποιους το πραξικόπημα του 1967, η προδοσία των Ελλήνων αξιωματικών του στρατού, ακόμα θεωρείται... επανάσταση. Κάτι λαϊκό, δηλαδή. Ότι έγινε στο όνομα του λαού. Και για το καλό του έθνους.

Ελλάδα είναι εδώ. Αθάνατη Ελλάδα. Δηλαδή; Παίζει η αλητεία, ο τσαμπουκάς, η απιστία στο καθήκον, όταν όλα αυτά νταηλίκι χαρακτηρίζονται Χρέος, Προσφορά, Ηρωισμός.
Με μια κουβέντα, λόγω της ημέρας, να σου πω το μεγάλο ντέρτι του Έλληνα, και το οποίο δεν το... γνωρίζει η πολύ μεγάλη πλειψηφία. Αγοράζουμε πανάκριβα κρατικά προϊόντα και το μαγαζί μας πουλάει σάπιο πράμα. Αυτή είναι η γαμημένη αλήθεια και δεν θα τη βρεις στις μπαρούφες των κομμάτων.

Πληρώνω φόρους, γιατί; Για να έχω ασφάλεια με την αστυνομία. Να έχω δημόσια παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, πυροσβεστική, δρόμους, παράδρομους, πλατείες. Αυτό δεν είναι κράτος, είναι ένα κωλοχανείο που τα παίρνει νταηλίκι και δεν προσφέρει αυτά που έχει υποχρέωση.

Σχετικά με τη χούντα που μας τελείωσε το 1974, σα σήμερα 24 Ιουλίου. Σου δίνω όπλο, μπάτσε, σε πληρώνω για να με προστατεύεις από τον κακοποιό κι εσύ απειλείς την γκόμενα μου να την πηδήξεις, και μπουκάρεις σε μια τράπεζα και τη ληστεύεις. Αυτό στην πραγματικότητα έκαναν οι επίορκοι αξιωματικοί. Οι Παπαδόπουλος, Παττακός, Μακαρέζος (φώτο) και σία, και στη συνέχεια ο Ιωαννίδης. Το κράτος τους έδωσε φαντάρους και όπλα κι αυτοί στράφηκαν ενάντια σε Έλληνες. Φοβερό! Ποιο είναι το φοβερό;

Η μεταχουντική Ελλάδα δικαίωσε τους πραξηκοπηματίες! Δεν τους κρέμασαν ανάποδα. Δεν εκτέλεσαν ούτε έναν. Γιατί; Επειδή πραξικοπηματίες είναι και οι πολιτικοί που προέρχονται από τα κόμματα. Οι φαιδροί, μάλιστα, Παπαδόπουλοι, Παττακοί, Μακαρέζοι ήταν ερασιτέχνες, ενώ Καραμανλής, Παπανδρέου, Τσίπρας οι αδίστακτοι επαγγελματίες απατεώνες. Και γαμώ τους πραξικοπηματίες ειναι, αφού δεν είναι συνεπείς σ' όσα υπόσχονται. Και στα παπάρια τους κρατάνε πραξικοπηματικά την καρέκλα και δεν παραιτούνται.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ