ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΥΛΑΡΑ

 

Όλοι έπεσαν να τον ξεσκίσουν τον βαρύμαγκα Παύλο Πολάκη για τη βαρεια κουβέντα του. Τι σόι βαρύμαγκας να είναι αν τα λόγια δεν ζυγίζουν ένα παρά; Είπε, λοιπόν, η υπουργάρα και μούδιασαν ακόμα και οι συριζαίοι σύντροφοι. Ότι, τελος πάντων, αυτά δεν λέγονται σε δημοκρατικό μπουρδέλο. Ότι κρατάμε και τα κωλομπαρίστικα προσχήματα.

''Αν βάλουμε κάποιους στη φυλακή, ο κόσμος θα μας ξαναψηφίσει'' είπε η Παυλάρα. Και το μετέφρασαν οι μαλάκες της ΝΔ σαν απειλή, σα ρετσέτα αντιδημοκρατική, ότι θίγει την... ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, αφού αυτή δικάζει κι όχι η κυβέρνηση. Αν είναι έτσι, τοτέ γιατί όοοοολοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης λένε στην κυβέρνηση το ίδιο ρεφραίν: ''Θα πάτε φυλακή''. Δηλαδή; Τώρα η δικαιοσύνη μαλακίζεται, κάνει το κορόιδο, αλλά όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα θα μπει μια τάξη στο δικαστικό σώμα.

Ο Πολάκης τι σχολίασε για την επίθεση που δέχθηκε; Είπε πάλι το σωστό: ''Εχουμε δεσμευτεί ή όχι να τιμωρηθούν οι κλέφτες;''

Όποιος λέει το σωστό στρέφεται σε βάρος του κυβερνητικού Σύριζα. Πρώτος απ' όλους η Παυλάρα που δεν αντιπολιτεύεται απλά, αλλά υβρίζει και το κόμμα του και όσους θα τον ψηφίζουν. Αυτά βέβαια δεν είναι της κλάσης της ΝΔ για να τα πιάσει και να τα αξιοποιήσει.

Ο Μητσοτάκης εχει ευθύνη ή ο Τσίπρας που η δικαιοσύνη δεν έχωσε στη μπουζού τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Ένα αυτό.

Το άλλο. Όταν ο Πολάκης λέει πως για να ξαναβγούμε πρέπει να φυλακώσουμε κάποιους, τότε χλευάζει τον λαό. Ο οποίος λαός δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το πράγματι σπουδαίο κυβερνητικό έργο και περιμένει κάτι εντυπωσιακό, ένα δικαστικό show για να δείξει την προτίμηση του στην... αριστερά.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ