ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Είναι φοβερό. Να θέλουν από τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ, όποιος κι αν είναι αυτός, να στρέφεται ενάντια στην χώρα του. Και γιατί συμβαίνει αυτό το απίθανο; Επειδή πουλάνε τη προσωπική τους λεζάντα όσοι καταγγέλλουν τον πλανητάρχη. Επειδή είναι αφελείς, αφού πραγματικά θαρρούν ότι είναι... εύκολο ο Αμερικάνος πρόεδρος να πολιτευτεί αντιαμερικάνικα.

Πλανητάρχης είναι, βρε, μαλάκες. Άρα, και δεν μπορεί πρακτικά να παίξει μπάλα όπως νομίζει, και από την πλευρά του, δηλαδή για λογαριασμό της πλανηταρχίας, οφείλει να παίρνει τέτοιες αποφάσεις με στόχο να παραμένουν οι ΗΠΑ η πρώτη δύναμη, οικονομική, πολεμική, επιστημονική, διαστημική,

Ποια είναι η κουβέντα; Σα σήμερα 3 Νοεμβρίου, το 2008, εκλέχτηκε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δηλαδή της πλανηταρχίας, της αρχηγίας του πλανήτη, ένας μη λευκός. Κάποιος στυλάτος μπασταρδόμαυρος με το όνομα Μπαράκ Ομπάμα. Ποιο είναι το θέμα;
Δεν υπάρχει κανένα θέμα! Κανονικός σκυλάραπας να ήταν ο κάτοικος του Λευκού Οίκου, ένας τζιχαντιστής, ο αδελφός του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο γιος του Τρακατρούκα, ένας πράκτορας του Πούτιν, ο όποιος απίθανος, πάλι δεν θα υπήρχε θέμα. Οι ΗΠΑ θα ήταν οι ΗΠΑ. Και ο πρόεδρός τους θα υπέγραφε αυτά που θα υπέγραφε ο Κλίντον, ο Μπους, ο κάθε ασπρουλιάρης από το Χάρβαρντ και το Κολούμπια.

Έλα, όμως, που πριν ακόμα κερδίσει τις εκλογές ο Ομπάμα ένα κάρο αφελείς και ρομαντικοί της πλάκας ανά την υφήλιο είχαν γράψει τα άντερά τους. Ότι ο ψευτονέγρος Ομπάμα θα φέρει την ελπίδα, μία άλλη τάξη πραγμάτων θα χαμογελάσει στην ανθρωπότητα. Και σήμερα κατηγοράνε τον Ντόναλντ Τραμπ, γιατί ξηγιέται έτσι κι όχι αλλοιώς. Λες και στην πλανηταρχία δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες που λειτουργούν ως όρια απαγορευμένα που ούτε καν σκέπτεται να τα πλησιάσει ο πλανητάρχης, δηλαδή ένα διορισμένο από τον λαουτζήκο αφεντικό με ημερομηνία λήξης.

Μία από τα ίδια αποδείχθηκε ο Ομπάμα. Δεν γινόταν διαφορετικά. Είπαμε. Επειδή ο πλανητάρχης δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο, μια βίδα, στο όλο σύστημα της πλανηταρχίας. Πάνω απ' όλα, και από τον πλανητάρχη, είναι η πλανηταρχία. Η εξουσία της πλανηταρχίας. Που την προσταστεύει η... δημοκρατία.

Είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της αιωνιότητας η δημοκρατία. Η γνήσια δημοκρατία. Αυτή που ψηφίζει ο λαός, ελεύθερα και αβίαστα. Και με τις μεγάλες λαϊκές νίκες της πλειοψηφίας συντηρείται και ισχυροποιείται το καθεστώς των οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ HOLLYWOOD ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ