Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ‘ΡΙΞΕ ΣΤΗ… ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

 

Η κατάντια. Να ασχολούνται με έναν καραγκιόζη της πολιτικής. Βεβαίως, είναι πολιτικό πρόσωπο, όσο κι αν ακούγεται βαρύ αυτό, ο σύντροφος Νίκος Καρανίκας. Σύμβουλος του πρωθυπουργού. Γνωστό. Και γράφτηκε ήδη στην Ιστορία. Προσλήφθηκε και πληρώνεται ένα σκουπίδι της πολιτικής ζωής ως σύμβουλος «Στρατηγικού Σχεδιασμού» του Τσίπρα.

Η κατάντια, λοιπόν, λέω εγώ, είναι ότι έτσι κι αλλοιώς ασχολούμεθα με τον γοητευτικό Καρανίκα Νίκο. Και με τον τρόπο που ασχολούμεθα. Όλοι. ΜΜΕ και αναγνώστες.

Δεν έχει περάσει απαρατήρητο ότι ο Καρανίκας Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες σνομπάρει τις… αρμοδιότητες του, απέχει των καθηκόντων του. Με συνέπεια ο πρωθυπουργός να στερείται τις στρατηγικές του συμβουλές.

Το ‘χει ρίξει στη σκιτσογραφία ο συνεργάτης του πρωθυπουργού. Ζωγραφίζει σκίτσα κάποιων προσώπων και τα ανεβάζει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (στην εικόνα δικό του σκίτσο, μάλλον φέρνει προς Πικάσο). Δεν πάει για καλλιτεχνική καριέρα ο και εικαστικός Καρανίκας, ο οποίος στο βιογραφικό του αναφέρει ότι «η καριέρα είναι σαν την χολέρα». Χόμπυ κάνει ο σύντροφος. Και τον πρωθυπουργό τον βοηθάει από χόμπυ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ… ΝΟΗΜΑ