Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ

 

Πλακίτσες, ε; Μαγκιά! Αστειάκια, ε; Η μαγκιά! Τον πήραν στο ψιλό τον Τσίπρα γιατί, λέει, εγκαινίασε το μετρό της Θεσσαλονίκης, το οποίο ακόμα δεν υπάρχει. Βούλιαξαν τα λεγόμενα social media από τις σαχλές εξυπνάδες κάποιων οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να τα χώσουν στον πρωθυπουργό.

Αυτή είναι η λαϊκιά αντίδραση στην απάτη Τσίπρα. Η λαϊκιά αγανάκτηση, η λαϊκιά αντίσταση. Ένα κοροϊδιλίκι με ατάκες επιθεωρησιακού τύπου που όμως θίγουν τον λαό, όχι ακριβώς τον πρωθυπουργό. Αν, βέβαια, θέλουμε να μιλάμε πολιτικά. Αν αρνούμαστε να γελοιοποιήσουμε αυτό που λέγεται κριτική, σχολιασμός, αντιπολίτευση.

Ο πολιτικός εγκαινιάζει όταν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και αφού είναι έτοιμο προς λειτουργία το στάδιο, το πάρκο, το κτήριο, το νοσοκομείο, το αεροδρόμιο, η γέφυρα, η παραλία, ό,τι άλλο φτιάχτηκε με δημόσιο χρήμα. Ο Τσίπρας έκοψε την κορδέλα σε κάτι ανύπαρκτο. Γιατί το έκανε;

Να πούμε κι εμείς μια-δυο πονηρές ατακούλες; Για να γελάσουμε. Για να ξεφτυλίσουμε τον συριζαίο. Μήπως, όμως, με τα εγκαίνια ακατασκεύαστου έργου ξεφτυλιζόμαστε εμείς περισσότερο και λιγώτερο ο Τσίπρας.

Γιατί, αλήθεια, έστησε τόσο πρόωρα σκηνικό εγκαινίων ο πρωθυπουργός και κάλεσε τις κάμερες; Επειδή είναι αφεντικό σε λαό όπου κυκλοφορούν ένα κάρο μαλάκες. Πολίτες για κλωτσές. Οι οποίοι μασάνε και λένε μπράβο ακόμα σε μια τέτοια απάτη του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΥΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ