ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΕΦ

 

Ποια Μακεδονία ελληνική, που λένε οι Έλληνες; Ποια Μακεδονία, αρχαία και σημερινή. Αυτός ο σαλτιμπάγκος Ζάεφ, ο “αδερφός” του Τσίπρα έχει σαλτάρει. Κανονικά. Εντελώς. Μιλάει για “παγκόσμια” Μακεδονία. Ο μεν Τσίπρας συμφώνησε για την… “Βόρεια” Μακεδονία, ο δε Ζάεφ κάνει λόγο για διαπλανητική, για οικουμενική Μακεδονία. Την Σκοπιανή “Μακεδονία” του.

Φοβερά πράγματα. Πανηγυρίζει ο Σκοπιανός Ζάεφ γιατί η “Μακεδονία” του θα μπει στο ΝΑΤΟ. Πως έρχονται τούμπα τα πράγματα! Όχι απλά έρχονται τούμπα, αλλά και με ποιο τρόπο.

Θα μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χάρη στη συμφωνία του Ζάεφ με τον… αντινατοϊκό Τσίπρα. Μια ζωή και από κούνια ενάντια στο ΝΑΤΟ ο αριστερός Τσίπρας και σήμερα χάρη σ’ αυτόν θα πιουν το αίμα και των Σκοπιανών το ΝΑΤΟ και η Δύση. Για να ξέρουμε τι λέμε.

Άσε τον τζιτζιφιόγκο Ζάεφ που επιδεικνύει την πολιτική του… επιτυχία, ότι ''κατάφερε'' να βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Να κάνουμε ταμείο. Μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ληστεία κανονική του δημοσίου ταμείου των Σκοπίων με την υποχρεωτική αγορά όπλων. Επειδή και τα Σκόπια, που θα λέγονται “Βόρεια” Μακεδονία οφείλουν να διαθέτουν… “αμυντικό” οπλισμό και στρατιωτικό επικοινωνιακό δίκτυο συμβατά μ’ αυτά των χωρών του ΝΑΤΟ.

Ο Ζάεφ αύριο δεν θα είναι πράγματα. Η δική του “αποστολή” ήταν μέχρι εδώ. Το έργο δεν σταματάει. Οι αγορές αεροπλάνων και τανκ και ό,τι άλλο θα ανανεώνονται κάθε λίγο και λιγάκι, διότι το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι πανέτοιμο με σύγχρονο οπλισμό. Θα μπουν και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, άρα στα μέτρα των “δυνατοτήτων” τους και οι μαλάκες οι Σκοπιανοί φορολογούμενοι θα τσοντάρουν στα κέρδη της πολιτικής βιομηχανίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ