Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΘΟΥ ΘΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Ξεπέρασε τον κινηματογραφικό πράκτορα Θου Βου, τον συμπαθέστατο Θανάση Βέγγο, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο πράκτωρ Θου Θου του σύριζα, που πλέον αποκαλύφτηκε και τελειώνει ο ρόλος του μετά τις βουλευτικές εκλογές. Το σύμπαν της πολιτικής ζωής στον τόπο μας θα σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Θα τον ξεχάσουν όλοι. Και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος της δημάρ θα ξεχάσει τον εαυτό του. Δεν είναι τόσο καρόιδο να τον... θυμάται.
 
Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Πολιτικός να συμμετέχει σε κυβέρνηση την οποία είχε καταψηφίσει. Δεν το εννοούσε, όμως. ''Πρακτορική'' ήταν η αποστολή του. Άδικο να τοπυ προσάψει κανείς ασυνέπεια και κωλοτούμπα.
 
Για τον ίδιο λόγο ο πράκτωρ Θου Θου έλεγε ''πολιτική απάτη'' τον Τσίπρα, στο κάλεσμα του οποίου και ένα υπουργείο ανταποκρίθηκε αμέσως. Είπαμε. Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός τυχοδιωκτισμός. Υπάρχει η στράτευση και η πίστη στις αξίες της αριστεράς.
 
Γι΄ αυτό και τα προβατάκια του σύριζα δεν είπαν ούτε ''μπε''. Να αντιδράσουν επειδή ο τσομπάνης έκανε υπουργό έναν άλλον εξωκομματικό και δεν προτίμησε κάποιον από τη στάνη. Ξέρουν ότι ο Θ.Θ. ήταν δικός τους, απλά μέχρι την υπουργοποίηση του βρισκόταν σε μυστική αποστολή.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ