ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΤΟ ΕΙΠΕ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

 
Χαρακτηρίζω σκάνδαλο την ευκολία με την οποία την πέφτουν σε κάποιον διότι αυτός δήθεν ενεργεί πεζοδρομιακά, αλανιάρικα. Συγκεκριμένα. Αυτός ο περίεργος και απρόβλεπτος Γρηγόρης Ψαριανός έγραψε '' Μ' αρέσει το γκομενάκι... '' αναφερόμενος στην κυρία Έφη Αχτσιόγλου. Επιτόπου εισέπραξε απαξιωτικά σχόλια ο γνωστός αριστερός βουλευτής, πρώην σύντροφος, κομματικός, όχι ερωτικός, της υπουργού εργασίας.
Τι είπε ο άνθρωπος; Έκανε μια και γαμώ την πολιτική προσέγγιση στην παρουσία της 34χρονης δικηγόρου από τα Γιαννιτσά στο υπουργείο εργασίας. Αυτό έκανε ο Ψαριανός που συνεχίζει να είναι συνεπής στις πολιτικές του θέσεις παρ' ό,τι κάθε χρόνο αλλάζει κόμμα. Η ασυνεπής είναι η Ευτυχία που την ξέρουμε ως Έφη, η οποία ναι μεν παραμένει στο ίδιο κόμμα, αλλά εφαρμόζει τις ντιρεκτίβες των δανειστών.
 
Θα μας δούλευε ο έτσι Ψαριανός αν αντιμετώπιζε politically correct την κυρία Αχτσιόγλου, όταν αυτή παίζει μπάλα κυβερνητικά εντελώς μακριά από όσα πρεσβεύει ο Σύριζα, και προγραμματικά, και ιδεολογικά. Το ότι την βλέπει ως γυναίκα κι όχι ως πολιτικό, με την ατάκα του στο twitter ο Ψαριανός με το δικό του τρόπο κάνει αντιπολίτευση. 
 
Και βγήκαν οι άσχετοι, οι της πλάκας απολιτίκ, να μας πουν για το σεξιστικό, λέει, το χυδαίο σχόλιο του Ψαριανού, που δήλωσε ''Εγώ είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς... '' και προς την Αχτσιόγλου '' Μουτς, μωρό μου!''.   
Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ... ΞΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ