ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ... ΞΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

 

Ο κίνδυνος της ακροδεξιάς. Αυτό το παραμύθι παίζει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Παραμύθι; Όχι μόνον. Και απάτη! Στα ίσα τρομοκρατούν τον κοσμάκη οι ψευτοδεξιοί και οι ψευτοαριστεροί για να τσουρνέψουν ψήφους. Αυτή είναι η απάτη τους. Δεν ζητάνε τη ψήφο γιατί οι ίδιοι την αξίζουν. Γιατί έχουν να παρουσιάσουν έργο. Ψηφίστε μας, ουαί κι αλλοίμονο αν δεν βγούμε εμείς, διότι θα έρθουν οι φασίστες , οι ναζιστές, οι εθνικιστές, οι ακροδεξιοί και θα σας... πηδήξουν.

Μιλάμε για κανονική τρομοκρατία. Και απάτη, βέβαια. Στο γνωστό και από τότε που κυκλοφορεί η δημοκρατία κλισέ με το φούσκωμα του ανύπαρκτου αντιπάλου. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος στην πολιτική είναι να καλλιεργείται με τους κανόνες της προπαγάνδας ο... κίνδυνος του αντιπάλου. Κι αν δεν υπάρχει τέτοιος, κατασκευάζεται. Επειδή είναι αναγκαίος.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στη λεγόμενη και αποκαλούμενη Δημοκρατία, από τους αυτοαποκαλούμενους ακροδεξιούς μέχρι τους αυτοαποκαλούμενους ακροαριστερούς, όλοι τους κατά 91% ομιλούν για τον... αντίπαλο, όχι για πάρτη τους. Ψηφίστε μας, διότι οι... άλλοι είναι κουφάλες και σας δουλεύουν.

Κανένα κίνδυνο δεν έχει η Ευρώπη αν εκλεγεί κάποιος γραφικός ακροδεξιός σε μια χώρα. Γραφικός, βέβαια, διότι είναι ιδεολόγος. Έτσι τα βλέπω εγώ. Οι ιδεολόγοι, δεξιοί, αριστεροί, να κάθονται στο σπίτι τους, όχι να κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και να ξεφτυλίζουν την όποια ιδεολογία τους. Διότι αυτό συμβαίνει. Και γαι να μπαλώσουν τα πράγματα, για να μη φανεί η αδυναμία τους στην εφαρμογή αυτών που πρεσβεύουν, το ρίχνουν στον αποτυχημένο... αντίπαλο.

Τι κάνει ο Τσίπρας; Μας τα ζαλίζει με τον Μητσοτάκη. Ο οποίος Τσίπρας παρουσιάζεται αριστερός και έχει τόση σχέση με την αριστερά όση και ο Μητσοτάκης. Μήπως είναι πιο κοντά στην αριστερά ο Μητσοτάκης.

Μετά τον Μακρόν άντε και βγαίνει στη Γαλλία η κυρία Μαρίν Λε Παιν (φώτο), ούτε το όνομα της γράφουν σωστά. Αν, λοιπόν, εκλεγεί η 51χρονη δικηγόρος Marine Le Pen, όχι Lepen, θα είναι σα να εξελέγη ο δεξιός Μακρόν, ο υπουργός οικονομικών του... αριστερού Φρανσουά Ωλάντ. Όπως με την εκλογή του Τσίπρα ήταν σα να έγινε πάλι πρωθυπουργός ο Σαμαράς.

Ο Κουφοντίνας να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα θα είναι τόσο αριστερός όσο αριστερός θα είναι αν βγει ο Κασιδιάρης με πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ξυπνήστε! Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στην Ευρώπη, αν βγει, αν ενισχυθεί περισσότερο στις εκλογές κάποιος ακροδεξιός ή ακροαριστερός. Όλοι, όπως κι αν λανσάρονται υποτάσσονται στη σιδερόφρακτη πανοπλία της εξουσίας της, η οποία έχει ένα πρόσωπο. Μόνο. Το πρόσωπο της εξουσίας. Μόνο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΙΒΑΝ