ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΙΑ ΣΕ... ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ

 

Η αδελφή του... πρωθυπουργού είναι πλέον η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μέχρι χθες ήταν η αδελφή του προέδρου της ΝΔ. Όπως λέμε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Η γυναίκα του βασιλέως.

Έτσι το ΄θελε η μοίρα. Η μεγαλύτερη από τις τρεις θυγατέρες του μακαρίτη Μητσοτάκη (1918-2017) έχασε το τραίνο, της στράβωσε η δουλειά στο δρόμο και δεν έγινε αυτή αρχηγός στο κόμμα. Αν και ήταν το φαβορί το 2009 στις εσωκομματικές εκλογές, έχασε από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όταν ήλθε η σειρά του, το 2012, εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπ' όψιν ότι ο Σαμαράς εγκατέλειψε το 1992 τη ΝΔ, η κυβέρνηση της οποίας ανετράπη με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Και όπως είχε φτιάξει δικό του κόμμα ο Σαμαράς, έτσι και η Ντόρα έφυγε από την ΝΔ επί προεδρίας του Καλαματιανού και ίδρυσε δικό της κόμμα.

Διαφορετική κατάληξη θα είχε η πολιτική πορεία της 65χρονης αδελφής του Κυριάκου, αν δεν την είχε ''προδώσει'' ο Αβραμόπουλος, πουλάιν του μπαμπά της. Σήμερα είναι σκέτα νέτα η αδελφή του εκπορθητή του Τσίπρα και κυβερνήτη της χώρας. Το καλύτερο γι' αυτήν, βέβαια, θα ήταν να γινόταν η... μητέρα του προέδρου της ΝΔ. Η ''βασιλομήτωρ'' αν ο γιος της Μπακογιάννης, σήμερα δήμαρχος, γίνει αύριο πρωθυπουργός..

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ