ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η... ΒΑΡΚΑ

 

Εννέα σπίτια αναφέρει στη δήλωση του για το Πόθεν Έσχες ο πρώην και πρώτος υπουργός οικονομικών του Σύριζα και ήδη αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιάννης Βαρουφάκης. Και κάποιοι αγράμματοι των ΜΜΕ έγραψαν για... φοτσκωμένο Πόθεν Έσχες.

Φουσκωμένο λες αν είναι μαϊμού. Το άτομο έχει π.χ. τεσσαράμισυ σπίτια και τα στρογγυλεύει σε έξι ή επτά. Ανάλογα για να κάνει επίδειξη σε γκόμενα π.χ. άλλο είναι το περίεργο. ''Δεν ξέρω αν είμαι ιδιοκτήτης εννέα οικιών, που είναι αυτά τα σπίτια μου;... '' αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα καναλιού ο έτσι.

Ο άνθρωπος που διαπραγματεύθηκε το 2015 και κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα έδωσε την εξήγηση. Ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει τα δηλωμένα περιουσιακά του στοιχεία. Και για να τα γνωρίζει, όταν δεν ζει απ' αυτά, δεν του αποφέρουν τίποτα, προφανώς. Κι αν, δηλαδή, γνώριζε σε ποια κατάσταση βρισκόταν η Ελλάδα, και ποιες ήταν οι ευθύνες των εταίρων μας, θα έκανε πιο ευνοϊκή για τα συμφέροντα μας διαπραγμάτευση;

Δεν έχει ιδέα για τα εννέα σπίτια ο ξυρισμένος, όμως γνωρίζει άριστα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, ότι είναι κάτοχος μιας βάρκας, μιας μοτοσυκλέτας κι ένα μηχανάκι για τον σκύλο μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ... ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ