Η ΔΥΣΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η Ευρώπη δεν κάνει κέφι τις μαγκιές του Ερντογάν. Βεβαίως, η Ευρώπη παραμένει απαθής, επί της ουσίας στις ''προκλήσεις'' του Τούρκου, όμως σε καμιά περίπτωση δεν τις εγκρίνει. Αν συνέβαινε αυτό, τότε αυτό που νοείται ως Ευρώπη, θα πήγαινε περίπατο.

Ευρώπη είναι ο δυτικός κόσμος. Και οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ θεωρούνται σήμερα ''Δύση'' διότι έχουν μπει στο ΝΑΤΟ, διότι έπνιξαν το τοπικό κομουνιστικό τους κόμμα. Κι αν αυτό, σήμερα με άλλη ονομασία, ξαναβρεθεί στην κυβερνητική εξουσία, θα είναι μια από τα ίδια του δικού μας Σύριζα. Μια μαϊμού αριστερά με κορυφαία στελέχη όλα προερχόμενα από το ΚΚΕ.

Η Τουρκία μπουκάρει στην Κύπρο. Και πρόσφατα έκανε προέλαση στην Συρία. Μετά τον πόλεμο, δηλαδή τα τελευταία 75 χρόνια κανένα κράτος της Ευρώπης δεν κινήθηκε επεκτατικά σε εδάφη άλλης ευρωπαϊκής χώρας. Η Τουρκία του Ερντογάν έχει συμπεριφορά οθωμανικής αυτοκρατορίας. Λες και βρίσκεται στον 16ο και 17ο αιώνα.

Μόνο οι ΗΠΑ ανέχονται τον Ερντογάν. Όχι η Ευρώπη, ούτε η Κίνα, η οποία προσβλέπει να πατήσει οικονομικά, όχι στρατιωτικά, στην Ευρώπη. Και την βολεύει να επενδύσει στην Ελλάδα. Αντίθετα, αν επικρατεί ειρήνη και ισορροπίες στην Ευρώπη και όπου γης, τότε ''απομονώνεται'' η πλανηταρχία, η δυνατότητα παρέμβασης της Αμερικής εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ