ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ!

 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έπασχε από βαρειάς μορφής κατάθλιψη. Γιατί; Διαφορετικοί οι λόγοι που η ανθρώπινη ψυχή πληγώνεται σε τέτοιο βαθμό, με συνέπεια το άτομο να ''πέφτει''. Να χάνει το κέφι του. Να μην έχει διάθεση να δουλέψει, να επικοινωνήσει με τον άλλον. Όλα είναι μαύρα, τίποτα πλέον δεν έχει σημασία.
Ποια ήταν η αιτία που προκάλεσε την κατάθλιψη στον Ανδρέα Παπανδρέου; Το κακό προέκυψε διότι ο οικογενειακός του περίγυρος τον υποχρέωσε να διακόψει μια μακρά ερωτική σχέση. Συνέβη πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός. (Στη φώτο, με την τρίτη σύζυγο του Δήμητρα Λιάνη)
 
Ποιος τα ισχυρίζεται όλα αυτά; Ο στενότατος, και για χρόνια πολλά, συνεργάτης του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Αυγερινός. Πρώτης γραμμής στέλεχος και στον αφρό του ΠΑΣΟΚ ο σύντροφος Παρασκευάς Αυγερινός, πάντα παρών από το πρώτο εκτελεστικό γραφείο του κινήματος με Τσοχατζόπουλους, Λαλιώτηδες, Σημίτηδες.
Δεν τα είπε με το στόμα ο Αυγερινός, τα έγραψε σε βιβλίο κι όχι για να τον κακολογήσει τον αρχηγό. Ο  92χρονος σήμερα Αυγερινός, πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει: ''Η ασθένεια της κατάθλιψης ταλαιπωρούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου και γι αυτό έμενε απομονωμένος στο Καστρί. Επικοινωνούσε μόνον με την “αυλή” του, όπως ο ίδιος χαρακτήριζε την κλειστή ομάδα ανθρώπων της επιλογής του''. 
Αποκαλύψεις; Ψιλά πράματα, αν λάβει κανείς υπ' όψιν πόσα δεν μαθαίνει ο κοσμάκης.
Διαβάστε ακόμα:

“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ…»