ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ

 

WHO. Τι είναι αυτό; Είναι το World Health Organization. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας είναι. Ύποπτη κι αυτή! Γιατί, όχι. Κανέναν δεν βγάζω από το κάδρο της καχυποψίας μου. Την Κίνα, την Αμερική, τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Μόνο όλοι αυτοί που φαίνονται, που παίζουν ανοιχτά και αθώα το παιχνίδι τους. Είναι και οι... άλλοι. Αυτοί που δεν φαίνονται.

Και γιατί να φανούν; Δεν τους ενδιαφέρει η δημοσιότητα, δεν ψάχνουν ψήφους να εκλεγούν. Το Σύνταγμα και της πιο ισχυρής χώρας το έχουν για τσίρκο, περισσότερα σοβαρά παίρνουν ένα reality στην τηλεόραση. Όση σημασία δίνουν στον Καζαμία, άλλη τόση αξίζουν και οι δημοκρατίες και οι νόμοι τους.

Ο κορονοϊός βρήκε απέναντι του κυβερνήσεις με 17 βαθμούς μυωπία και ένδεκα ρίχτερ αρθριτικά. Λέμε τι βλέπουμε. Δεν λέμε κάτι άλλο που δεν βλέπουμε. Απλά υποψιαζόμαστε, έχουμε κάθε λόγο γι' αυτό και, παρακαλώ, δεν δέχομαι κανένα υπαινιγμό για γραφικότητες και θεωρίες συνωμοσίας.

Ποιο είναι το στήσιμο, αν πράγματι συμβαίνει, δεν το ξέρουμε. Είμαστε, προς το παρόν, στο περίμενε, ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Στον αγώνα που έχει ξεκινήσει από τις εταιρείες βιοτεχνολογίας που σφάζονται στη μελέτη του μοντέλου. Ποια θα παράξει πρώτη test kits για να αρπάξει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...