ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ... ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ

 

Ο πονηρός αριστερός όταν γίνεται ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας δεν νοιώθει ντροπή, επειδή ο κομουνισμός αρνείται την ιδιοκτησία. Όταν, λοιπόν, π.χ. αγοράσει σπιταρώνα από διαπλεκόμενο, γεμάτος περηφάνια για το καλό που έκανε στο όνομα του λαού, λέει:

- Κατάφερα να στερήσω μια πολυτελή οικία από τον καπιταλισμό...

Η περίπτωση Δημήτρη Παπαδημούλη. Γράφουν ότι έχει 38 ακίνητα, από τα οποία τα 16 απέκτησε τη διετία 2018-19. Όλα είναι νόμιμα, ισχυρίζεται ο συναγωνιστής του Αλέξη Γεωργούλη ευρωβουλευτής του Σύριζα. Για τον παραδοσιακό αριστερό είναι γνωστό το τσιτάτο ''Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό''. Σύμφωνο με την ηθική της αριστεράς, δηλαδή. Άλλη, δηλαδή, η ηθική της αριστεράς, άλλη η νομιμότητα της καπιταλιστικής κοινωνίας.

Αφήνουμε τις θεωρίες και τους αφορισμούς. Να περάσουμε σε πραγματιστικά δεδομένα. Παπαδημούλης, τέλος! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί βουλευτής ή ευρωβουλευτής. Ο άνθρωπος δεν έκλεψε, δεν κονόμησε από την ενασχόληση του με την πολιτική, αλλά ο άτιμος λαός δεν συγχωρεί τον πλούτο. Ακόμα και το νόμιμο πλουτισμό.

Ο γίγαντας λαός θα ψηφίσει τον ανύπαρκτο και άσχετο Αλέξη Γεωργούλη αλλά θα καταψηφίσει τον αγωνιστή και συνεπή αριστερό Παπαδημούλη, όταν γίνει γνωστό ότι αυτός νοικιάζει 15, λέει, διαμερίσματα σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Κι όταν η δουλειά έγινε σούσουρο, ο συνεπής αριστερός Παπαδημούλης είπε πως τα έσοδα, όχι όλα, αλλά τα καθαρά έσοδα από τα νοίκια της «Παπαδημούπολης», θα τα χαρίζει σε φτωχούς Έλληνες και μετανάστες. Όλη την περιουσία του να τη δώσει σε φτωχαδάκια, πάλι δεν καθαρίζει ο πολιτικός του Σύριζα. Δεν ανατρέπει την εικόνα που δημιουργήθηκε στον υπέρτατο κριτή της δημοκρατίας, τον λαό.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΧΟΜΠΥΣΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ