ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΕΝΤΟΡΓΑΝ!

 

Δεν υπάρχει τίποτα. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια όταν ο Ερντογάν αποφασίζει μόνος του, όχι κάτω από την... πίεση του λαού της Τουρκίας, να κάνει τζαμί αλλόθρησκο ναό. Τον πιο σπουδαίο λατρευτικό ναό της Ιστορίας, την Άγια Σοφιά, από μουσείο σε ενεργό ισλαμικό τέμενος.

Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Η παγκόσμια κοινή γνώμη, οι διεθνείς οργανισμοί, όλα αυτά τα παραμύθια, που προστατεύουν τον πολιτισμό και την παράδοση. Τίποτα δεν υπολογίζει ο Ερντογάν, διότι απλά κι απλούστατα επί της ουσίας δεν υφίσταται τίποτα.

Το ζήτημα δεν είναι ότι η Άγια Σοφιά ήταν ορθοδοξία. Δεν την πλησιάζε κανείς είτε ήταν βουδισμός ή εβρα\ίσμός, μουσουλμανισμός ή ινδουίσμός. Ατό που κάνει ο Ερντογάν μοιάζει με την κουλτούρα της καταστροφής που χαρακτήριζε τον ISIS. Ένας τζιχαντιστής είναι και ο Ερντογάν, τον οποίον ανέχονται οι μεγάλοι της πλάκας ιστορία του πλανήτη.

Να το πούμε κι αυτό. Αν δεν είχε τις πλάτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας ο Τούρκος δεν θα έκανε τις μαγκιές του. Ξέχνα το ανέκδοτο της Ευρώπης, δεν έχει ρόλο στο power game, τα καλώδια τα κρατάνε Αμερική, Κίνα και Ρωσία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ