Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ

 

Από το 2005 καγκελάριος της Γερμανίας. Η πρώτη στην Ιστορία της ισχυρώτερης οικονομικά χώρας στην Ευρώπη. Η πρώτη πολιτικός από την πρώην Ανατολική Γερμανία που κυβερνά μετά την ένωση με την Δυτική Γερμανία. Είναι δυνατόν μια γυναίκα σε τόσο υψηλό πόστο να την μετράει κανείς σεξουαλικά, από τα χρόνια που ξεκίνησε πολιτική καριέρα; Η φωτογραφία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Έναν άλλον άνθρωπο. Είναι η ίδια η Άγγελα Δωροθέα Μέρκελ, με πολωνικές ρίζες, κόρη ιερέα, πριν ακόμα κάνει τον πρώτο της γάμο, με συμφοιτητή της, το 1976.

Την γνώρισε ο κόσμος ως καγκελάριο και από τις επίσημες συναντήσεις της με ηγέτες άλλων χωρών. Ξενέρωτη, λένε, ότι είναι η Άγκελα Μέρκελ. Νερόβραστη. Αντιπαθητική. Κρυόπλαστη. Ποιος να την φαντασιωθεί σεξουαλικά, να την πλησιάσει ερωτικά. Κυκλοφορούν γκομενάρες σήμερα, γυναίκες πρωθυπουργίνες ή σε πρώτης κλάσεως αξιώματα θεσμικά, ικανές να τραβήξουν την προσοχή αρσενικού. Ποιος να φλερτάρει και στα νειάτα της την Μέρκελ, τον όρθιο καταψύχτη.

Τι λέτε, ρε; Έχετε τρελαθεί. Επειδή σε κάποιες χώρες βουλευτίνες έγιναν και πουτάνες δηλωμένες, λεσβίες ομολογημένες, τραβεστί, τέλος πάντων γυναίκες ακραίες, προκλητικές, με τα βυζιά έξω, με τακούνια-στιλέτο και κυκλοφορούν στην πολιτική λες και να βολτάρουν σε πασαρέλα, απαξιώνετε την Μέρκελ. Για έλλειψη θηλυκότητας μια αρχηγό κράτους, μάλιστα κοτζάμ Γερμανίας.

Το τελευταίο που σκεπτόταν στη ζωή της η Μέρκελ ήταν το σεξ. Το χρώμα του έρωτα. Τους αναστεναγμούς στο κρεβάτι. Γέμιζε, πλημμύριζε την καθημερινότητα της η προσωπική εξουσία, ότι έλεγχε το κόμμα, ότι κυβερνούσε, ότι ήταν κατά γενική αναγνώριση άνθρωπος που έτσι ή αλλοιώς επηρέαζε σ' αυτόν ή τον άλλον βαθμό τις τύχες του πλανήτη. Επόμενο, λοιπόν, να έχει ξεχάσει ότι κουβαλούσε ακόμα το αιδοίο της και την κλειτορίδα της. Και να μοιάζει με την κυρία Σουλτάνα της γειτονιάς. Μια Μπουμπού αγύμναστη, χωρίς φυσική κατάσταση, με τα παχάκια της. Και από τον τρόπο που περπατάει μπας και έχει πρόβλημα στην τουαλέτα, να μην ανακουφίζεται κάθε μέρα η καγκελάρισσα.

Η Άγκελα Μέρκελ γεννήθηκε το 1954, σα σήμερα 17 Ιουλίου, και παραμένει σεβαστή. Αυτό την ενδιαφέρει, όχι να αλλάξει το στυλ της ενδυματολογικά, να φτιάξει την ομιλία της και να μη μιλάει με φωνή λατέρνας. Μήπως, όμως, αν ζυγίσει κανείς μια ψιλοτσαχπινιά στις ματιές και τις κινήσεις της, η κυρία κρύβει μια καταπιεσμένη σεξουαλικότητα; Δεν αναφέρομαι σε θηλυκότητα, άλλο αυτό, δεν είναι το ίδιο.

Υπ' όψιν ότι η γυναίκα δημόσιας εξουσίας επόμενο είναι να αφήσει μακριά κάθε σκέψη για σεξ. Δεν έχει ανάγκη τους οργασμούς της συνουσίας όταν εκτονώνεται στην άσκηση των κυβερνητικών καθηκόντων. Γιατί να κάνει κρα να πηδηχθεί από άντρα η γυναίκα που πηδάει υπουργούς και πρωθυπουργούς, κομματάρχες και επιχειρηματίες;
Κάποτε η Μέρκελ είπε μια ατάκα που αποκάλυψε ίσως πως δεν ξέχασε ποτέ ότι είναι γυναίκα. ''Δεν είμαι φεμινίστρια... ''. Τέτοια κουβέντα βγαίνει μόνο από αληθινή γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΒΑΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ