ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

 
Το σώσε έγινε με τη δήλωση του Τσίπρα το δεκαπενταύγουστο που μίλησε λες και είναι μοναχός σε μοναστήρι του Άγιου Όρους. Ο άνθρωπος βρήκε την ευκαιρία να δικαιώσει όσους τον χαρακτήριζαν κωλοτούμπα. Από τη μια δήλωνε άθεος και όταν κέρδισε τις εκλογές αρνήθηκε να ορκιστεί πρωθυπουργός στο ευαγγέλιο. Και από την άλλη, αριστερός άνθρωπος υποτίθεται τα αφήνει όλα στο χέρι της Παναγίας. Τις ελπίδες για το αύριο.
Τις κωλοτούμπες και τις γυριστές δεν τις σταματά ο Τσίπρας, διότι την πάει στα ίσα, δηλαδή στα φανερά, να μετατρέψει τον Σύριζα από αρχηγικό κίνημα της αριστεράς σε προσωπικό κόμμα της κενροαριστεράς. Με τη σύμφωνη γνώμη και του Καρανίκα και του Πολάκη. Και άσε να μανουριάζουν οι αυθεντικοί αριστεροί, διότι πέφτουν οι μάσκες με στόχο να ξεφύγει ο σύριζας από την καραντίνα της αριστεράς.
Κεντρώο κόμμα και να κρατάει αποστάσεις από τη θρησκεία και την εκκλησία δεν νοείται. Ο κοσμάκης στο ποδόσφαιρο είναι πάντα κολλημένος με την ομάδα του και στη θρησκεία με την ορθοδοξία. 
Θα τον παραδεχόμουνα τον Τσίπρα να πήγαινε στην Τήνο, και γονατιστός από το λιμάνι να έφτανε μέχρι την Μεγαλόχαρη. Εύκολο σήμερα. Έχουν φτιάξει σε στυλ χαλί ένα διάδρομο στο πλάι του δρόμου. Έτσι θα έδινε τα ρέστα του σαν αληθινός κωλοτούμπας.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΜΑΚΡΟΝ...