ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ... ΞΑΝΑΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

 
Καλά να πάθετε. Μια κυρία που δεν την ξέρουν ούτε αυτοί που την ψήφισαν και την έστειλαν στη Βουλή, παραιτήθηκε από το κόμμα της στις 11 το πρωί και μετά από μιάμισυ μόνο ώρα, στις 12.30 έτρεξε να ξεπαραιτηθεί. Αυτό το φοβερό, η παραίτηση από το κόμμα της έγινε κανονικά και επίσημα, με έγγραφο στον πρόεδρο της Βουλής. Τον οποίον αμέσως μετά τον επισκέφθηκε διότι... άλλαξε γνώμη. Αυτή τη φορά, πάλι εγγράφως και νομοτύπως, ζήτησε να επανενταχθεί στο κόμμα της.
Καλά να πάθετε. Μαλακίες. Κανένας Έλληνας, ούτε αυτοί που την ψήφισαν την κυρία, δεν αισθάνεται πως κάτι έπαθε, πως κάτι ζημιώθηκε επειδή η εκλεγμένη, αυτή που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, είναι της πλάκας σε πολιτική συμπεριφορά. Μήπως Έλληνες την έβγαλαν βουλευτίνα; Όχι, βέβαια. Μήπως Έλληνες της πληρώνουν το μισθό και τα προνόμια που έχει μια από τους 300; Όχι, βέβαια.
Δεν ξέρω κανένα να έπαθε μια ζημιά, αν ο ίδιος δεν έχει συναίσθηση της ζημιάς. Να, γιατί δεν ισχύει αυτή η μαλακία που είπα, ''Καλά να πάθετε''. 
Και κάθομαι και σκέπτομαι. Ρε, μπας, κι αυτή ιστορία ήταν σκηνοθεσία; Το κορίτσι να έστησε στ' αλήθεια μια μαϊμού παραίτηση από το κόμμα του Βελόπουλου, με τη σκέψη να γίνει ντόρος γύρω από το όνομα της. Να ρεκλαμαριστεί, ρε, παιδί μου. Αποκλείεται, θα πουν οι αφελείς. Αυτό δεν είναι διαφήμιση, είναι δυσφήμιση. Διαφωνώ. Στον λαό που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει και η δυσφήμιση τους δίνει πόντους. 
Διαβαστε ακομα

ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ