ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΗΤΑΝ... ΟΡΘΙΟΣ

 
Ο από κούνια αντιαμερικάνος Τσίπρας πήγε στο Λευκό Οίκο και δημοσίως και παγκοσμίως δήλωσε με τον πιο επίσημο τρόπο την πίστη του στην ελληνοαμερικάνικη φιλία.
 
Φοβερά πράγματα. Μπροστά στα γκαβά μας. Στα ίσα. Συνέβη το 1017, σα σήμερα 17 Οκτωβρίου. Ένας Τσίπρας εθνικά και πολιτικά ελεεινός. Κι όμως είναι ο μαλάκας με πτυχίο όποιος κατηγορεί μόνο τον Τσίπρα, επειδή στην επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο, είχε συμπεριφορά ραγιά απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον αντιμετώπισε σα σουλτάνο. 
 
Επιτέλους! Δεν κρίνεται ο Τσίπρας, για την καραξεφτύλα του να γλύψει Αμερικάνο πρόεδρο τόσο άπρεπα όσο ποτέ άλλοτε άλλος Έλληνας πρωθυπουργός. Το σωστό είναι να κριθεί και η πατσαβουρία της Ελλάδος που ψήφισαν ως αριστερό και αντιαμερικάνο τον προηγούμενο πρωθυπουργό.

Ο αριστερός είναι ιδεολόγος. Υποτίθεται ότι αυτό ισχύει και για ορισμένους κομματικούς της αριστεράς. Για παράδειγμα, κομματικοί του Σύριζα και υπουργοί του με αρχές και ρομαντισμό είναι οι σύντροφοι Φίλης και Βίτσας. Να, πως είχαν σχολιάσει την εμετική σπάτουλα του Τσίπρα στον Τραμπ: 

ΦΙΛΗΣ (πρώην υπουργός παιδείας): Ο Τραμπ είναι κάθαρμα, το σύχαμα για κάθε αριστερό. Όσα είπε υπέρ του ο Τσίπρας ήταν λόγια… της στιγμής, δεν πιάνονται.

ΒΙΤΣΑΣ (αναπληρωτής υπουργός άμυνας): Με την αναβάθμιση των F-16 που θα γίνει στην Αμερική θα δημιουργηθούν… θέσεις εργασίας.

Ένας άλλος ισχυρίστηκε πως ο Τσίπρας έκανε πλάκα, άλλος συριζαίος πως του… ξέφυγαν τα καλά λόγια στον Τραμπ. Άλλος, ότι από τα δις που θα δώσουμε στις ΗΠΑ, όλο και κάποιο μεροκάματο θα κονομήσουν τίποτα Έλληνες εργαζόμενοι.
 
Απίστευτο κι όμως συνέβη. Στην προηγούμενη φάση ο σύριζας ήταν κυβέρνηση. Και ήταν το... κάτι άλλο, κάτι το... αριστερό. Μέχρι που το πήρε πρέφα και ο Τραμπ. 

 Διαβαστε ακομα:

 

ΛΕΣΒΙΑΚΟ SHOW ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEBATE