ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ''ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ'' ΘΑ ΜΑΣ... ΣΩΣΟΥΝ

 
Μας απειλεί η Τουρκία του Ερντογάν, που είναι σύμμαχος μας. Και κακά τα ψέματα, όλοι οι Έλληνες είναι σίγουροι πως αν έμπαιναν στο παιχνίδι της αντιπαλότητας Τουρκίας - Ελλάδος οι ΗΠΑ, τότε η ιστορία θα είχε τελειώσει. Οριστικά. Αμετάκλητα.
Φοβερά πράγματα. Τι συνέβαινε στην Ελλάδα, ακόμα και μέχρι την πασοκοκρατία, και τι παίζει σήμερα. 
Τελειώνει ο πόλεμος το 1945, τελειώνει και ο εμφύλιος το 1949. Οι μεγάλες δυνάμεις, Αμερική και Σοβιετική Ένωση αποφασίζουν η Ελλάδα να ανήκει στο άρμα της δύσης. Οκτώβριο του 1953 υπογράφεται διμερής συμφωνία ανάμεσα στην Αυτού Μεγαλειότητα του Βασιλέως της Ελλάδος και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για να χρησιμοποιεί η δεύτερη αεροδρόμια και ναυτικές εγκαταστάσεις της πρώτης.
Γι'  αυτή τη συμφωνία ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξανδρος Παπάγος δήλωσε ευτυχής και υπερήφανος. Και είπε ακόμα λόγια υμνητικά για τον Αμερικάνο πρόεδρο Αϊζενχάουερ. Από την άλλη, η αριστερά στην Ελλάδα δεν σταμάτησε να μιλάει για 60 συναπτά έτη για Έγκλημα Εθνικής Προδοσίας, για Ξεπούλημα της χώρας, για Προσκυνημένους πολιτικούς. Και σε κάθε ευκαιρία για έξι δεκαετίες έπαιζε το θρυλικό αντιαμερικάνικο σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Σήμερα; Να έρθουν οι Αμερικάνοι!. Να στήσουν βάσεις του θανάτου και του διαβόλου και της κόλασης!!! Ρε, ό,τι γουστάρουν οι γιάνκηδες και οι κοκκινοσβέρκηδες, για πάρτη τους η Ελλάδα. Αμάν, ρε, αδέλφια και σύμμαχοι, εσείς που είστε παραδοσιακά υπέρ της φιλίας των λαών Ελλάδος και ΗΠΑ, ελάτε και βάλτε βάσεις του θανάτου σε όποιο μέρος γουστάρετε. Για να σταματήσει ο απέναντι να μας απειλεί.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ