ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ… ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ

 

Το είχε κάνει σύστημα η οπαδική εφημερίδα το Φώς. Να παίρνει συνεντεύξεις από βετεράνους ποδοσφαιριστές και προπονητές που δεν είχαν σχέση με τον Ολυμπιακό και οι οποίοι τα έλεγαν όμως υπέρ του θρύλου. Ότι έχει παικταράδες, ότι του αξίζει το πρωτάθλημα, ότι είναι η ομάδα με τον φανταστικό κόσμο κ.α. τέτοια γλοιώδη. Το κόλπο αυτό ξεκίνησε στα χρόνια που ο Ολυμπιακός ήταν στη μόνιμη δίαιτα από κούπες. Κάθε χρόνο έκανε του κόσμου τις μεταγραφές, κάθε χρόνο ξεκίναγε για να σηκώσει το κατσαρόλι, αλλά κάθε χρόνο δεν τα κατάφερνε.

Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Σέργκεϊ Λαβρώφ (φώτο, με τον Τούρκο ομόλογο του) μίλησε για το… διεθνές δίκαιο σε δικό μας κρατικό μέσο. Μοιάζει να μας δουλεύει ο όποιος εκπρόσωπος μεγάλης δύναμης, ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας, όταν επικαλείται το… διεθνές δίκαιο. Όκευ, η Ελλάδα έχει δίκαιο, το άδικο είναι με την Τουρκία. Ποιο είναι το παρακάτω, εξοχώτατε Λαβρώφ;

Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να καθορίζει εκείνη το εύρος των χωρικών της υδάτων έως τα 12 ναυτικά μίλια- είπε ο Ρώσος. Το ακούει ο Ερντογάν και παίρνει τηλέφωνο τον Πούτιν να… παραπονεθεί. Ρε, πλάκα μας κάνουν.  Οι ισχυροί της γης κάνουν το κορόιδο στην πράξη, και με το στόμα να μας δουλεύουν για το… διεθνές δίκαιο.

Έχει τόση αξία ο πολιτικός και  διπλωματικός λόγος του Λαβρώφ, όσο του προπονητή που ονειρευόταν να τον καλέσει ο Ολυμπιακός, και γι’ αυτό έλεγε ύμνους για τον λαό του θρύλου και πως έχει το καλύτερο ρόστερ. Και το Φως πρόβαλε τις στημένες δηλώσεις στην πρώτη σελίδα για να πει στους γάβρους ότι άδικα χάνουμε το πρωτάθλημα, ότι μας πολεμάει το παρασκήνιο.    
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ