O COVID-19 ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!

 

Τελευταία δημοσκόπηση. Μια από τα ίδια. Αυτή είναι στα χοντρά, μην πέσουμε στα ψιλά και στις λεπτομέρειες, η ανάλυση του πιο φρέσκου γκάλοπ στα κόμματα. Η ΝΔ πολύ μπροστά από τον Σύριζα, το οποίο έχει την εύνοια του δεύτερου κόμματος. Ο μεν Μητσοτάκης δεν απειλείται από τον Τσίπρα, αλλά και ο συριζαίος δεν έχει αντίπαλο στην αντιπολίτευση, Αυτό σημαίνει –να, η εύνοια που λέγαμε- πως ο σύριζας κονομάει κατά 90% κάθε απογοήτευση και φθορά της κυβέρνησης.

Μιλάει περισσότερο η διαφορά ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, 44 έναντι 22% (ήταν 46 έναντι 22%, τον περασμένο Μάρτιο). Σε επίπεδο κομμάτων η ΝΔ υπερέχει με 38,1% έναντι 22,7%. Τα ποσοστά αυτά με αναγωγή φτάνουν στο 46 και 28%, που θεωρητικά δείχνουν την κομματική δύναμη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Το πρώην ΠΑΣΟΚ, γερασμένο και εκτός σέντρας, με την Γεννηματά παραμένει σταθερά τρίτο με 7, 3%. Μετά το κινάλ ακολουθεί το ΚΚΕ, και απλά έχει την πλάτη του σε Βελόπουλο και Βαρουφάκη, οι οποίοι τσιμπάνε από ένα 3,5% και δεν προβλέπεται να χάσουν το μεροκάματο.

Εκεί που η βελόνα δεν σταθεροποιείται είναι στον... κορονοϊό. Τα ποσοστά του δεν ελέγχονται, δεν περιορίζονται. Απ΄ όλα τα κόμματα τους παίρνει τις μάσκες ο covid-19.

Διαβαστε ακομα:

ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΤΗ Η ΦΡΙΚΗ