Η ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ

 
Μόνο το 19% των Αμερικανών θαρρεί ότι ο δολοφόνος Λη Όσβαλντ έδρασε για πάρτη του όταν σκότωσε τον πρόεδρο Τζων Κένεντυ, το 1963, σα σήμερα 22 Νοεμβρίου. Πως δεν ήταν όργανο σκοτεινών δυνάμεων, τέλος πάντων ό,τι υποστηρίζουν οι λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας. 
Όταν μια δολοφονία στην πραγματικότητα δεν έχει εξιχνιαστεί, και το πιο απίθανο γίνεται δεκτό ως πιθανό, μάλιστα όταν το θύμα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Μέχρι σήμερα έχουν συνταχθεί κείμενα και έχουν καταχωρηθεί σε περισσότερους από 30.000 (!!!) φακέλους σχετικά με τη δολοφονία στο Ντάλας του Τέξας. Όλο το υλικό βρίσκεται στο Ίδρυμα Κένεντυ,
Κατ' αρχήν, δεν είναι σίγουρο ότι ο πραγματικός φονιάς είναι ο Λη Χάρβευ Όσβαλντ. Το σίγουρο είναι ότι ο πρώτος πυροβολισμός, το μεσημέρι στις 12 και 29 λεπτά δεν βρήκε τον πρόεδρο. Μετά από δευτερόλεπτα, η δεύτερη σφαίρα τραυματίζει τον τοπικό κυβερνήτη του Τέξας και στις 12 και 30 η τρίτη καρφώνεται στο κεφάλι του Κένεντυ, με συνέπεια να τον τινάξει προς τα πίσω.
Δεν είχε καμιά προστασία ασφάλειας η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε ο δολοφονηθείς πρόεδρος. Και ήταν ασκέπαστη. Το ιταλικής κατασκευής τουφέκι που θεωρείται το όπλο του ιστορικού εγκλήματος αγοράστηκε από τον εκτελεστή Όσβαλντ με 19,95 δολάρια. Μισή ώρα αργότερα, ακριβώς στις 13.00 ανακοινώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του Κένεντυ. Μόλις τρία λεπτά ενωρίτερα έφθασε στο νοσοκομείο ιερέας, για να προλάβει να τον εξομολογήσει.
Στη φώτο, ο δολοφόνος εστιάζει πριν πυροβολήσει στο κεφάλι τον Κένεντυ 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ