Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ...

 
Όσοι ξεχνάνε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δεν είναι άνθρωποι σωστοί. Δεν διακρίνονται από ανθρωπισμό. Αυτό λένε ξεκάθαρα εκείνοι που και φέτος δεν θα λησμονήσουν να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνημείο του 15χρονου που δολοφονήθηκε από αστυνομικό, σα σήμερα 6 Δεκεμβρίου το 2008. 
''Η 6η Δεκεμβρίου είναι η ημέρα του Αλέξανδρου... '' λένε και  ''... Για να παραμείνουμε άνθρωποι θα αφήσουμε ένα λουλούδι, ένα γράμμα, μία υπόσχεση''.
 
Υπάρχουν άνθρωποι, μέσα σ' αυτούς κι εγώ, που δεν τα καταλαβαίνουν αυτά. Αυτά τα φασιστικά πράγματα. Ότι εμείς που δεν ξεχνάνε την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου είμαστε οι σωστοί, οι δημοκρατικοί, οι αγωνιστές, Όσοι την ξεχνάνε, όσοι απουσιάσουν από το φετινό κάλεσμα είναι  αδιάφοροι για τους τους ''αναρίθμητους δολοφονημένους από την αστυνομία, χωρίς ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη''
 
Ό,τι θέλουν λένε. Το ελεύθερο να πουν κάτι άλλο δεν έχουν όσοι θαρρούν πως πέφτει η καπηλεία της αλεπούς από εκείνους οι οποίοι κάθε χρόνο τέτοια μέρα πουλάνε τρέλα, για να το πούμε κομψά. Τι είναι αυτά; Ένας ηλίθιος πριν από 12 χρόνια σκότωσε 15χρονο για να έχουν να λένε τα δικά τους, όχι του σκοτωμένου Γρηγορόπουλου: 
 
''Στις 6 Δεκεμβρίου τιμάμε τη συνεχώς δοκιμαζόμενη νεολαία, που φυτοζωεί χωρίς ουσιαστική παιδεία, χωρίς επαγγελματική αποκατάσταση, χωρίς ελπίδα και μέλλον, που πρέπει να ζήσει με τη ζοφερή διαπίστωση "στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες... 6 Δεκεμβρίου, η ημέρα των νέων ανθρώπων, που βάλλονται από παντού... ''.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ