Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

 

Ο Κουφοντίνας ζει στον κόσμο του. Τι πάει να πει αυτό; Όλοι οι αγωνιστές της κατηγορίας του ζουν στον κόσμο τους. Ξεκομμένοι από την πραγματικότητα. Πιστεύουν απόλυτα και τυφλά αυτό που κάνουν, αλλά η σκέψη τους εκφράζει μόνο τους ίδιους και το λιγοστό ακροατήριο τους.

Τι θέλω να πω; Άδικος είναι ο πιστολέρο της 17 Ν όταν τα βάζει με την κυβέρνηση. Την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Η τύφλα του τρομοκράτη δεν του επιτρέπει να διαχωρίζει κυβερνήσεις. Γι’ αυτόν, για τα πιστεύω και τις αρχές του, όλες οι κυβερνήσεις είναι ίδιες.

Κατήγγειλε, λοιπόν, την κυβέρνηση ο Κουφοντίνας για τούτο και το άλλο και… ξέχασε τον λαό. Ούτε λέξη ενάντια στον λαό, στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, που διαφώνησε με την απεργία πείνας του. Και με το αίτημα του να μεταφερθεί σ’ άλλη φυλακή.

Γιατί δεν παίζει στα ίσα ο Κουφοντίνας; Είπαμε. Ζει στον κόσμο του. Αν ήταν σωστός δεν θα έλεγε μόνο ευχαριστώ σ’ αυτούς που βγήκαν στο δρόμο να τον υποστηρίξουν, αλλά θα τα έχωνε στο 90% που δεν γουστάρουν τον εκβιασμό του με την απεργία πείνας, ή τέλος πάντων κρατάνε αποστάσεις από τις ενέργειες του.

Διαβαστε ακομα:

(ΠΡΩΗΝ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ