Η ΚΥΡΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Η Μπουμπού της φωτογραφίας είναι πρωθυπουργός της Νορβηγίας από το 2013. Ρε, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα. Γίνονται στη Νορβηγία, τα ακούς και σαλτάρεις. Σε ποια χώρα ζούνε οι βόρειοι-βόρειοι της Ευρώπης και εμείς σε κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να πούμε τι ακριβώς.

Δέκα χιλιάδες νορβηγικές κορώνες πρόστιμο στην κυρά Σουλτάνα που είναι και πρωθυπουργός. Τι σημασία έχει για ποιο λόγο την τιμώρησαν και σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι 10.000 κορώνες. Σημασία έχει ότι η 60χρονη κυβερνήτρια της χώρας της παρανόμησε και δεν της την χάρισαν.

Η Έρνα Σόλμπεργκ μάζεψε 13 άτομα, συγγενείς και φίλους, στο σπίτι της για να γιορτάσει τα γενέθλια της, άρα παρανόμησε σε καιρό πανδημίας και την έκανε τσακωτή η αστυνομία. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Στη Νορβηγία γίνονται.

Κοινωνιολογία σπούδασε η Μπουμπού, αλλά δεν έγινε ποτέ κοινωνιολόγος. Από φοιτήτρια ήταν… πολιτικός. Σήμερα είναι αρχηγός του δεξιού κόμματος και πρωθυπουργός, με ξύπνιες συμμαχίες με άλλα κόμματα για να παραμένει σταθερά στην πρωθυπουργία. Μην το λησμονήσω. Για το τραπέζι σπίτι της ζήτησε συγγνώμην από τους πολίτες.  
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ… 1821