ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ… ΔΕΞΙΟΥΣ

 

Γίνονται εκλογές, πρόωρες ή κανονικές στην ώρα τους, στην τετραετία. Δυο τα κόμματα που θα παίξουν, όλοι οι άλλοι είναι τσόντες, σε ποσοστά τα ίδια πάνω κάτω. Πριν ανοίξουμε πανιά την κουβέντα, το ξεκαθαρίζουμε. Ο Τσίπρας να ξεχάσει τους δεξιούς. Τι είναι αυτό πάλι; Δεν εννοείς πως υπάρχει περίπτωση δεξιοί να ψηφίζουν τον Σύριζα.

Αυτό ακριβώς εννοώ! Συγκεκριμένα ότι δεξιοί είχαν ψηφίσει Σύριζα. Συνειδητά το έριξαν στον Τσίπρα, κι όχι γιατί άλλαξαν στάση ή παρασύρθηκαν από τον Αλέξη.

Αναφέρομαι στους συνειδητούς δεξιούς. Όχι σε κάποιους αέρα πατέρα ψηφοφόρους της ΝΔ που επίσης είχαν ψηφίσει Τσίπρα διότι ήταν δυσαρεστημένοι με το κόμμα τους.

Βεβαίως ο Σύριζα, ένα αριστερό κλαμπ ιδεών άρτσι μπούρτσι του 3 με 4, μια φορά στο 5%, έσπασε το κοντέρ κι έφτασε στο 35, σχεδόν σε μια νύχτα. Όλοι αυτοί που τον έστειλαν να γίνει κυβέρνηση ήταν αριστεροί; Ούτε ήταν αριστεροί, ούτε ήθελαν αυτό που ψήφισαν να παίξει αριστερά.

Ένα άλφα ποσοστό των σοβαρών, των σκεπτόμενων, των συνειδητοποιημένων δεξιών είχε ψηφίσει Σύριζα για να εκθέσει την αριστερά. Και δικαιώθηκαν οι άνθρωποι. Πράγματι με την διακυβέρνηση της χώρας από τον Σύριζα λαβώθηκε ηθικά και ιδεολογικά η αριστερά. Απομυθοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Άσε ότι εξυπηρετήθηκε η δεξιά!

Γιατί να κυβερνήσει η ΝΔ, δηλαδή να χρεωθεί το μνημόνιο; Καλύτερα να βγει ο Σύριζα, να χρεωθεί ένα ακόμα μνημόνιο, το πιο σκληρό. Κι όταν τελειώσει ο κύκλος της δήθεν αριστερής παρέμβασης, να επανέλθει το κόμμα μας, η ΝΔ, ενώ ο Σύριζα θα πάρει την κατηφόρα

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ